Groepsaccommodaties in Gelderland

Een vakantie of weekendje weg in een vakantiehuis in Gelderland?

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Gelderland? Of je nu een groepsaccommodatie voor 30 personen of een vakantiehuis voor  50 personen zoekt, bij Groepen.nl vind je altijd een geschikt vakantiehuis in Gelderland. Gelderland is de grootste provincie van Nederland en bestaat uit vier streken. Jaarlijks trekt Gelderland veel toeristen. Het is dan ook de nummer 1 wandel- en fietsprovincie. Voor een korte vakantie in eigen land ben je in de vier Gelderse streken aan het juiste adres.

Veelzijdig aanbod

De ligging van deze provincie maakt al dat je begrijpt dat Gelderland een veelzijdig vakantieaanbod heeft! In het noorden liggen de weidse heidevelden en de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Die gaan haast ongemerkt over in de lange zandstranden van het Veluwemeer. In het zuiden vind je de mooie Betuwe en het uiteraard waterrijke rivierengebied. In het oosten ligt de Achterhoek, een unieke combinatie van natuur en eeuwenoude cultuur. Of je nu van rust of stilte houdt, dan wel van sportieve actie op, in of langs het water: het kan allemaal in Gelderland.

De Veluwe

De Veluwe is het grootste aaneengesloten bos van Nederland. In deze bossen vind je verschillende groepsaccommodaties en vakantiehuisjes. Geniet van een wandeling door de bossen of ga een dagje naar de Veluwse Bron om te ontspannen.

 

Nationaal park de Hoge Veluwe
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een wereldberoemd natuurpark met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het park leven onder andere edelherten, reeën, moeflons en wilde zwijnen, maar ook vele bedreigde en beschermde soorten, zoals de boommarter.

Airborne museum
Beleef de Slag om Arnhem alsof je er midden in zit. Airborne Museum 'Hartenstein' in Oosterbeek brengt je terug naar het jaar 1944. De ondergrondse Airborne Experience is uniek in Europa. Hier sta je in de Arnhemse straten, waar een felle strijd woedt en dwaal je door een oorlogsdecor waar schoten, inslagen, Engelse kreten en Duitse bevelen klinken.

Apenheul
Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe loopt meer dan de helft van de apen zomaar. Met de handige spottips die je onderweg tegenkomt, hoef je er niet één te missen. Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans.

 

Paleis het Loo
Aan de rand van Apeldoorn ligt Paleis Het Loo. Drie eeuwen lang werd het als zomerverblijf bewoond door stadhouders, koningen en koninginnen. Nu krijg je een uniek kijkje in de wereld van de Oranjes. Beleef een ware tijdreis langs de prachtige interieurs van verschillende vroegere bewoners.

Liever ergens anders heen? Bekijk de andere groepsaccommodaties in Nederland

 

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reservation system by Booking Experts