Groepsaccommodatie op een vakantiepark

  • Groepsaccommodatie met parkfaciliteiten
  • Familieweekend, reünie of vriendenweekend
  • Van 8 tot 100 personen

Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor een familieweekend, reünie of vriendenweekend, dan is de kans groot dat de groep bestaat uit personen met verschillende leeftijden. Een groepsaccommodatie op een park of camping biedt dan uitkomst; deze beschikt namelijk vaak over extra voorzieningen en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad en peuterbad, speeltuinen, animatie, sport- en spelactiviteiten, horeca en verhuur van fietsen, boten of kano’s. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor vermaak tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie op een vakantiepark of camping.

Grote vakantieparken bieden vaak zelfs nog veel meer faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een subtropisch zwembad en wellness. Ook de groepsaccommodatie zelf kan van extra luxe voorzieningen zijn voorzien zoals een sauna of privézwembad, een buitenkeuken en een omheinde tuin voor extra privacy. In het uitgebreide aanbod grote vakantiehuizen vind je een geschikte vakantiewoning voor een kleine of grote groep die heel het jaar door te boeken zijn.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Grote vakantiehuizen op een vakantiepark

Vakantieparken met groepsaccommodaties bieden tal van verschillende vakantiehuizen voor groepen van 8 tot wel 100 personen met 4 tot 30 slaapkamers. Je hebt ruime keuze uit groepshuizen, familiebungalows, karakteristieke vakantieboerderijen en luxe vakantievilla’s. Deze zijn te boeken voor een midweek of weekendje weg met familie of vrienden, of een langere vakantie. De grote vakantiehuizen op vakantieparken in het aanbod zijn bovendien veelal kindvriendelijk en bieden vaak ook voorzieningen voor senioren die extra comfort behoeven.

Grote vakantiehuizen op vakantieparken in Nederland vind je bovendien op de mooiste plekken; aan de kust van Zeeland voor een strandvakantie, op het platteland in Limburg of in de overweldigend mooie natuur van Drenthe of Overijssel. Niet alleen de voorzieningen op het park bieden dus plezier, ook in de omgeving is veel te ondernemen. Dat is ideaal als je er eens op uit wilt met de groep.

To top