Groepsaccommodatie Hemelvaart 2024 huren

  • Lang weekend weg
  • Voldoende mogelijkheden
  • Voor grote en kleine groepen

Of je nu met het gezin, de hele familie of met je vriendengroep een weekendje weg met Hemelvaart gaat… Het is altijd genieten. Het weer is beter en het is langer licht. In Nederland zijn er genoeg mooie plekjes om er samen een lang weekend met Hemelvaart 2023 op uit te trekken. Geniet van een goed glas wijn op een terras of trek erop uit in de natuur. Maar ook België en Duitsland hebben veel te bieden!

Groot vakantiehuis huren met Hemelvaart

Een groot vakantiehuis in Nederland tijdens je weekendje weg met Hemelvaart is de perfecte plek om met familie of vrienden samen te komen. Dicht bij huis maar toch even in een andere omgeving genieten van elkaars gezelschap tijdens het Hemelvaartsweekend. Overnacht in een familiebungalow of villa, een authentieke woonboerderij of luxe groepswoning. Aan de kust, op het platteland, dicht bij bruisende steden of midden in de natuur. Ons aanbod bestaat uit meer dan 1300 verschillende grote vakantiehuizen en daar zit vast en zeker een groepsaccommodatie bij die bij jouw wensen aansluit. De groepsaccommodaties in Nederland bieden plek aan 10 personen20 personen, of zelfs aan 50 personen tot 75 personen.

Met Hemelvaart naar België

Ook België is een goede optie om te overwegen voor een weekendje weg met Hemelvaart. Ga bijvoorbeeld voor een accommodatie in de Ardennen. Vanuit je vakantiehuis waan je je even helemaal in een andere wereld, dankzij de prachtige natuur. Geniet samen van de uitgestrekte bossen, mooie wandelingen door het heuvelachtige landschap, of de gezellige terrassen in een van de kleine dorpjes tijdens je weekendje weg met Hemelvaart. Heb je meer zin in de stad? Dan kun je ook kiezen voor een vakantiehuis in Antwerpen. Hier geniet je samen van de prachtige wandel- en fietsroutes door de bosrijke gebieden, de lekkerste lokaal gebrouwen biertjes en de heerlijke kazen. Ga erop uit naar de steden Antwerpen, Mechelen en Turnhout, of bezoek prachtige natuurgebieden.

To top