Groepsaccommodaties in Nederland

  • Keuze uit meer dan 850 groepsverblijven
  • Voor kleine en grote groepen tot 1000 personen
  • Geschikt voor elk gezelschap, huisdieren inbegrepen

Een groepsaccommodatie in Nederland voor de familie of de vrienden

Wil je een weekendje boeken voor je familie of vrienden? Of organiseer je een teambuilding met je collega’s voor een langere duur? Met een grote groep ertussenuit is niet altijd even makkelijk om te organiseren. Bij groepen.be kan je heerlijk genieten van onze sfeervolle groepsaccommodaties. Ontdek de charmes van Nederland, met verblijven voor een midweek of voor een langere periode.

Onze accommodaties zijn geschikt voor alle leeftijden en voorzien van alle faciliteiten.

Nederland is de ideale plaats om te ontspannen. Terwijl je geniet van je gezelschap, rust je uit in een andere omgeving. In het bos, aan de kust, op het platte land of in bruisende steden. Ben je te vinden voor een verblijf in de natuur, we selecteerden tien bijzondere natuurhuizen in onze regio’s.
Ken je alle provincies van Nederland en hun charmes? Uitwaaien aan de Zeeuwse kust, fietsen in de natuur in Drenthe of Overijssel of als een Bourgondiër genieten in een vakantiehuis in Limburg of Brabant. Ontdek en beleef de traditie en cultuur van deze pareltjes.

De groepsverblijven in Nederland bieden plaats voor groepen van 6 personen, 10 personen, 20 personen, 50 personen tot 75 personen. Wil je jouw huisdier meenemen op weekend, zoek je een aangepast verblijf voor andersvaliden, wil je een eenvoudige villa huren of net een luxe villa met zwembad en wellness faciliteiten. De keuze is enorm.
Naast vakantiehuizen kan je ook een groepsverblijf organiseren in een vakantiepark of camping in Nederland. Zo kan je gebruik maken van alle voorziene faciliteiten en ontspanningen. Vaak is er horeca aanwezig.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Wil je een familieweekend, reünie, vriendenweekend of een meerdaags personeelsuitje organiseren? Niets is zo leuk om dan met het hele gezelschap te overnachten in een sfeervolle groepsaccommodatie. In Nederland zijn tal van mooie plekken te vinden waar je nog mooiere groepsaccommodaties kunt huren voor een midweek of weekendje weg, of zelfs een lange vakantie. Van woonboerderijen op het platteland tot luxe villa’s in de stad, en van monumentale panden in pittoreske dorpen tot landhuizen in de bossen. Aangezien er in groepen vaak mensen van verschillende leeftijden aanwezig zijn, zijn vrijwel alle groepsaccommodaties in Nederland geschikt voor zowel senioren als kinderen.

Een groepsaccommodatie in Nederland is de perfecte plek om met familie of vrienden samen te komen. Dicht bij huis maar toch even in een andere omgeving genieten van elkaars gezelschap. Overnacht in een familiebungalow of villa, een authentieke woonboerderij of luxe groepswoning. Aan de kust, op het platteland, dicht bij bruisende steden of midden in de natuur. Lijkt het je wel wat om te verblijven in een groepsaccommodatie midden in de natuur? Wij stelden een top 10 van bijzondere natuurhuizen op. Ons aanbod bestaat verder uit meer dan 1000 verschillende grote vakantiehuizen en daar zit vast en zeker een groepsaccommodatie in Nederland bij die bij jouw wensen aansluit. De groepsaccommodaties in Nederland bieden onder andere plek aan 6 personen10 personen, 20 personen, of zelfs aan 50 personen tot 75 personen.

Grote vakantiehuizen Nederland

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn voor elk soort gezelschap passende grote vakantiehuizen in Nederland te vinden. Heb je speciale wensen die inbegrepen moeten zijn in de groepsaccommodatie? Zoals een huisdiervriendelijke groepswoning, een vakantiehuis met aanpassingen voor mindervaliden, een eenvoudige of juist een luxe vakantievilla met een zwembad of sauna? Je hebt uitgebreide keuze. Je kunt ook een groepsaccommodatie huren op een vakantiepark of camping in Nederland. Bijkomend voordeel hiervan is dat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten die er beschikbaar zijn, zoals het zwembad, de sport- en spelvoorzieningen, de activiteiten van het animatieteam, en er is vaak ook horeca aanwezig.

Heb je al een provincie in gedachten? Uitwaaien aan de Zeeuwse kust, fietsen door natuur in Drenthe of Overijssel, of van het goede leven genieten in het bourgondische Limburg of Brabant? Elke provincie heeft zijn eigen charme, cultuur, tradities en bezienswaardigheden. Het maakt niet uit in welk groot vakantiehuis je verblijft, in de omgeving is vaak genoeg te beleven voor jong en oud. En waar je ook heen wilt, je kunt altijd wel een groot vakantiehuis huren in Nederland waar het hele gezelschap een onvergetelijk samenzijn beleeft tijdens bijvoorbeeld een zomervakantie in eigen land.

To top