Vakantiehuizen in Nederland

  1. Keuze uit ruim 600 groepsaccommodaties
  2. Voor 10 tot 75 personen
  3. Geschikt voor elk gezelschap

Groepsaccommodatie Nederland

Wil je een familieweekend, reünie, vriendenweekend of een meerdaags personeelsuitje organiseren? Niets is zo leuk om dan met het hele gezelschap te overnachten in een sfeervolle groepsaccommodatie. In Nederland zijn tal van mooie plekken te vinden waar je nog mooiere groepsaccommodaties kunt huren voor een midweek of weekendje weg, of zelfs een lange vakantie. Van woonboerderijen op het platteland tot luxe villa’s in de stad, en van monumentale panden in pittoreske dorpen tot landhuizen in de bossen. Aangezien er in groepen vaak mensen van verschillende leeftijden aanwezig zijn, zijn vrijwel alle vakantiewoningen geschikt voor zowel senioren als kinderen.

Een groot vakantiehuis in Nederland is de perfecte plek om met familie of vrienden samen te komen. Dicht bij huis maar toch even in een andere omgeving genieten van elkaars gezelschap. Overnacht in een familiebungalow of villa, een authentieke woonboerderij of luxe groepswoning. Aan de kust, op het platteland, dicht bij bruisende steden of midden in de natuur. Ons aanbod bestaat uit meer dan 550 verschillende grote vakantiehuizen en daar zit vast en zeker een groepswoning bij die bij jouw wensen aansluit. De groepsaccommodaties in Nederland bieden plek aan 10 personen, 20 personen, of zelfs aan 50 personen tot 75 personen

Grote vakantiehuizen voor groepen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Er zijn in Nederland voor elk soort gezelschap passende grote vakantiehuizen voor groepen te vinden. Heb je speciale wensen die inbegrepen moeten zijn in de groepsaccommodatie? Zoals een huisdiervriendelijke groepswoning, een vakantiehuis met aanpassingen voor mindervaliden, een eenvoudige of juist een luxe vakantievilla met een zwembad of sauna? Je hebt uitgebreide keuze. Je kunt ook een groepsaccommodatie huren op een vakantiepark of camping in Nederland. Bijkomend voordeel hiervan is dat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten die er beschikbaar zijn, zoals het zwembad, de sport- en spelvoorzieningen, de activiteiten van het animatieteam, en er is vaak ook horeca aanwezig.

Heb je al een provincie in gedachten? Uitwaaien aan de Zeeuwse kust, fietsen door natuur in Drenthe of Overijssel, of van het goede leven genieten in het bourgondische Limburg of Brabant? Elke provincie heeft zijn eigen charme, cultuur, tradities en bezienswaardigheden. Het maakt niet uit in welk groot vakantiehuis je verblijft, in de omgeving is vaak genoeg te beleven voor jong en oud. En waar je ook heen wilt, er zijn overal wel grote vakantiehuizen te vinden waar het hele gezelschap een onvergetelijk samenzijn beleeft.  

 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reservation system by Booking Experts