GROEPEN.NL
Groepsaccommodaties in Nederland

Groepsaccommodaties in Nederland

  • Keuze uit meer dan 850 groepsverblijven
  • Voor kleine en grote groepen tot 1000 personen
  • Geschikt voor elk gezelschap, huisdieren inbegrepen
 
 

Een groepsaccommodatie in Nederland voor de familie of de vrienden

Wil je een weekendje boeken voor je familie of vrienden? Of organiseer je een teambuilding met je collega’s voor een langere duur? Met een grote groep ertussenuit is niet altijd even makkelijk om te organiseren. Bij groepen.be kan je heerlijk genieten van onze sfeervolle groepsaccommodaties. Ontdek de charmes van Nederland, met verblijven voor een midweek of voor een langere periode. 


Onze accommodaties zijn geschikt voor alle leeftijden en voorzien van alle faciliteiten. 


Ontspannen in groep, waar je ook bent

Nederland is de ideale plaats om te ontspannen. Terwijl je geniet van je gezelschap, rust je uit in een andere omgeving. In het bos, aan de kust, op het platte land of in bruisende steden. Ben je te vinden voor een verblijf in de natuur, we selecteerden tien bijzondere natuurhuizen in onze regio’s
Ken je alle provincies van Nederland en hun charmes? Uitwaaien aan de Zeeuwse kust, fietsen in de natuur in Drenthe of Overijssel of als een Bourgondiër genieten in een vakantiehuis in Limburg of Brabant. Ontdek en beleef de traditie en cultuur van deze pareltjes. 


Gezellig met z’n allen

De groepsverblijven in Nederland bieden plaats voor groepen van 6 personen, 10 personen, 20 personen, 50 personen tot 75 personen. Wil je jouw huisdier meenemen op weekend, zoek je een aangepast verblijf voor andersvaliden, wil je een eenvoudige villa huren of net een luxe villa met zwembad en wellness faciliteiten. De keuze is enorm.
Naast vakantiehuizen kan je ook een groepsverblijf organiseren in een vakantiepark of camping in Nederland. Zo kan je gebruik maken van alle voorziene faciliteiten en ontspanningen. Vaak is er horeca aanwezig.  
 

 
 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.