Groepsaccommodaties voor 30 personen

Wanneer je met 30 personen op vakantie wilt gaan, vind je bij groepen.be de perfecte accommodtaie. Ontdek ons ruim aanbod vakantiewoningen en groepsaccommodaties in België, Nederland en Duitsland hieronder.

Zoek je vakantiehuizen voor meer dan 30 personen? Ontdek onze groepsaccommodaties en vakantiehuizen voor 35 personen, 40 personen en zelfs 50 personen!

Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Geef je criteria in via onze zoekbalk en ontdek meerdere mogelijkheden.

Groepsaccommodaties voor 30 personen

 

Maak je keuze simpeler

Filteren

Weekendje weg met 30 personen

Onze accommodaties zijn gelegen op prachtige locaties in Nederland, België en Duitsland. Zo kun je genieten van een verblijf middenin de natuur, aan de kust of in een gezellige stad. Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor zowel zomer- als winterverblijven. Zo kun je in de zomer genieten van een barbecue in de tuin en in de winter gezellig bij de open haard zitten.

Bij Groepen.be vinden wij het belangrijk dat je kunt genieten van een zorgeloos verblijf. Daarom staan wij altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen met het vinden van de ideale groepsaccommodatie voor 30 personen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen!

Wat kost een vakantiehuis voor 30 personen gemiddeld bij Groepen.be?

Een verblijf in een groot vakantiehuis voor 30 personen boek je vanaf € 17,- per persoon per nacht

Hoeveel vakantiehuizen voor 30 personen heeft Groepen.be?

Groepen.be biedt 45 vakantiehuizen voor 30 personen aan

In welke landen biedt Groepen.be vakantiehuizen voor 30 personen aan?

Groepen.be biedt vakantiehuizen voor 30 personen aan in Belgie, Nederland en Duitsland

To top