Groepsaccommodaties 20 personen

  • Dé specialist in groepsaccommodaties
  • Voor grote groepen, vanaf 20 personen
  • Ruime keuze en variatie in unieke vakantiewoningen

Zoek je een vakantiehuis voor groepen van 20 personen? Groepen.be biedt een ruim aanbod vakantiehuizen voor grote groepen. Met een ruime keuze aan mogelijkheden. Wij geven je alvast enkele tips voor een geslaagde groepsvakantie in één van onze woningen.

Groepshuizen aan zee

Aan de kust vind je allerlei type accommodaties die jou en je familie of vrienden kunnen bekoren. Wakker worden aan het strand, de gezonde zeelucht, de wind in je haren. Wie wil er nou ook niet verblijven in een gezellige groepsaccommodatie aan de kust? Door de lange kustlijnen zijn er volop mogelijkheden. Lekker wandelelen, samen eten in de strandtentjes en met mooi weer een duik nemen in de zee. Is dat niet genieten?

Zoek je een bijzondere overnachting in de natuur, dan zijn de Ardennen of zelfs de Waddeneilanden misschien een optie? Hier kun je zeldzame diersoorten spotten, hiken en zoveel meer in een prachtig landschap. Van luxe overnachting tot back to basic: voor ieder wat wils.

Weekendje weg met 20 personen

Voor een weekendje weg met een grote groep zijn er tal van mogelijkheden om te verblijven. Of je nu kiest voor een groepaccommodatie voor 20 personen of een groter vakantiehuis voor 40 personen als je van iets meer ruimte houdt; het is altijd genieten.

Niets is fijner dan tijd met elkaar door te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen vanuit je vakantiehuis voor een grote groep in Nederland. De groepshuizen voor 20 personen bevinden zich in een hele diverse omgeving. Hier beleef je de mooiste avonturen met je vrienden tijdens een vriendenweekend, familie of een andere groep. De hele accommodatie is helemaal voor jullie alleen. Is dat niet heerlijk? Een verblijf in onze vakantiehuizen in Nederland voor 20 personen zorgen voor de mooiste tijd voor elkaar momenten.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor meer dan 20 personen? Bekijk dan ook zeker onze vakantiehuizen voor:

Wat kost een vakantiehuis voor 20 personen gemiddeld bij Groepen.be?

Een verblijf in een vakantiehuis voor 20 personen boek je vanaf € 25,- per persoon per nacht bij Groepen.be

Hoeveel vakantiehuizen voor 20 personen heeft Groepen.be?

Groepen.be biedt 60 vakantiehuizen voor 20 personen aan

In welke landen biedt Groepen.be vakantiehuizen voor 20 personen aan?

Groepen.be biedt vakantiehuizen voor 20 personen aan in Belgie, Nederland en Duitsland

To top