Groepsaccommodatie met Pasen 2024 huren

  • Lang weekend weg
  • Grote en kleine vakantiehuizen
  • Ook last minute mogelijk

Wil jij ook wel eens ergens anders paaseieren zoeken dan in je eigen tuin? Ga dan eens weekendje weg met Pasen 2024. Een uitgelezen kans, want Tweede Paasdag valt altijd op maandag waardoor je er een lang weekend van kunt maken.

Zie je het al voor je? ’s Ochtends met z’n allen aan het paasontbijt. De croissants en jus d’orange op tafel. Vervolgens met z’n allen een dagje erop uit en ’s avonds worden de spelletjes tevoorschijn gehaald. En dat wel een heel weekend lang. Genieten toch?

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groot vakantiehuis huren met Pasen 2024

Verblijf tijdens je weekendje weg met Pasen in een groot vakantiehuis, een gezellige groepsaccommodatie met wellness of in een luxe villa. Maar je kunt het paasweekend ook verblijven in een vakantiehuis gelegen op een vakantiepark, waar je optimaal gebruik kunt maken van deze extra faciliteiten. Vakantieparken beschikken vaak over diverse faciliteiten zoals een bowlingbaan, (overdekt) zwembad, activiteiten of speelvoorzieningen. Zo kom je het paasweekend in een vakantiehuis wel door. Boek een weekendje weg met Pasen in Nederland, Duitsland of België en maak er een onvergetelijk Paasweekend van samen met je familie of vrienden.

Wil je met een grotere groep een weekendje weg met Pasen? Boek dan bijvoorbeeld een groepsaccommodatie voor 20, 40 of 60 personen. Het is goed vertoeven met de hele familie in een groot vakantiehuis voor groepen tijdens een weekendje weg met Pasen. De woningen beschikken over aparte slaapkamers, voldoende badkamers, een royale keuken en smaakvol ingerichte leefruimtes. De huizen liggen verspreid door het land op de mooiste plekken; in of dicht bij rustige natuurgebieden of op het platteland.

Vakantiehuis aan zee huren

Een vakantiehuis aan zee huren in Nederland biedt de mogelijkheid om even alle stress en sleur te vergeten. Ga daarom samen een mooie, lange strandwandeling maken. Laat de frisse wind door je haren waaien en geniet tegelijkertijd van het mooie uitzicht. Wanneer je meer van fietsen houdt, kun je fietsen op de lange fietspaden langs de duinen. Omdat deze feestdagen in het voorjaar vallen, is het extra goed vertoeven tijdens je weekendje weg met Pasen aan zee.

To top