Vakantiehuis huren met de hond ūüź∂

  • Vakantiehuisje met de hond
  • Huisdiervriendelijk
  • Ook mogelijkheden aan zee

Als je met z’n allen er even tussenuit gaat wil je natuurlijk ook dat de hond (je beste vriend) mee gaat. En dat kan! Bij een vakantiehuis is er alle vrijheid voor de hond om heerlijk rond te rennen in de tuin. En dat is zowel voor jullie als voor de hond een onbetaalbare belevenis. Ga samen mooie wandelingen maken door het bos of langs het meer. Dan kunnen jullie samen een frisse duik nemen.

Met de hond op vakantie

Het is niet altijd even gemakkelijk om een een huisdiervriendelijk vakantiehuis te vinden waar je de hond mee naar toe mag nemen. Bij Groepen.be hebben we verschillende groepsaccommodaties waar je de hond lekker mee naar toe mag nemen. Een welverdiende vakantie, voor jullie en voor de hond. Samen genieten van lange wandelingen of fietstochten door de natuur, stokken of balletjes gooien in het bos, en bij thuiskomst heerlijk nagenieten van het actieve uitje in een groepsaccommodatie in de Ardennen. Ontdek het allemaal tijdens jullie vakantie met de hond.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Vakantie met de hond aan zee

Een vakantiehuis met de hond aan zee is een populaire bestemming voor als je met de hele familie en hond(en) er even tussenuit wilt. De Nederlandse kust is met haar hondvriendelijke stranden, vakantiehuizen en strandpaviljoens uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie of weekendje weg met de hond. Geniet met z’n allen van de mooie uitgestrekte stranden waar je lange wandelingen kunt maken met de hond langs de vloedlijn. Ga zo vaak mogelijk naar het strand, want daar kan de hond zich helemaal uitleven. Lekker rollen door het zand en met een bal het water in. Of wat dacht je van samen een stukje zwemmen in de zee? Na deze actieve dag kun je je vervolgens heerlijk terugtrekken in je vakantiehuis.

Vakantie op een vakantiepark met de hond

Op veel vakantieparken is het ook toegestaan om de hond mee te nemen op vakantie. Groepen.be heeft meer dan genoeg accommodaties op vakantieparken waar honden zijn toegestaan. Tijdens je vakantie op een vakantiepark met de hond kun je gebruik maken van alle voorzieningen en faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad en peuterbad, speeltuinen, animatie, sport- en spelactiviteiten, horeca en verhuur van fietsen, boten of kano’s. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor vermaak tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie op een vakantiepark of camping waar de hond ook is toegestaan.

To top