Een weekendje erop uit met de hele familie

  • Boek een familieweekend accommodatie
  • Voor grote en kleine families
  • Ruim 600 groepsaccommodaties

Weekendje weg met de familie

Organiseer jij binnenkort een familieweekend? Niets is zo leuk om dan met de hele familie te verblijven in een sfeervolle groepsaccommodatie. Wie wil nou niet een grote gezamenlijke keuken om gezellig met z’n allen te koken? Of een gezamenlijke woonkamer om even lekker bij te kletsen? Groepen.be maakt dit voor jou en je familie mogelijk! In Nederland, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk, zijn tal van geschikte locaties voor een familieweekend. Van kampeerboerderijen tot luxe villa’s, alles is mogelijk. Onze groepsaccommodaties zijn kindvriendelijk en ook zeer geschikt voor senioren. Perfect voor een weekend weg met de hele familie. Neem je kinderen, ouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven, nichten, opa’s en oma’s mee en geniet van een gezellig weekend in een familieweekend accommodatie van Groepen.be.

Vakantiehuizen voor een familieweekend

Vakantiehuis huren voor een familieweekend

Kies je voor een familieweekend in Nederland? Goede keus, want ons eigen land biedt tal van mooie plekken om te ontdekken met de hele familie. Aan de kust, op het platteland, dichtbij bruisende steden of midden in de natuur. In Nederland is het allemaal mogelijk. Geniet bijvoorbeeld van de dichte bossen, paarse heidevelden en mooie zandverstuivingen in het mooiste natuurgebied van Nederland: de Veluwe. Kies je toch liever voor het glooiende landschap en de gezellige mensen in Limburg? In onze zuidelijke provincie is genoeg te doen voor de hele familie: van attractieparken tot dierentuinen.

Gaat je voorkeur toch uit naar een weekendje weg aan het water? Kies dan bijvoorbeeld voor een weekendje weg met familie op de Waddeneilanden. Verken samen met de hele familie de prachtige stranden, maak mooie wandelingen of fietstochten en geniet van de zon. Tip: Schiermonnikoog heeft het breedste strand van Europa! Ook het IJsselmeer is een geschikte locatie voor een familieweekend. Ga snorkelen, watertrappen, varen, zeilen of vliegeren, leuk voor jong en oud! Toch liever met de hele familie uitwaaien aan de Noordzee? Bij ons kun je een vakantiehuis huren voor een familieweekend aan zee.

Wil je liever een weekendje weg met de familie buiten Nederland? Geen probleem, wij hebben ook groepsaccommodaties over de grens. Beleef het gezellige en veelzijdige België. Geniet van het heerlijke bier en verwen de kinderen met Vlaamse frietjes. Ontdek samen met de hele familie de prachtige natuur vanuit een  groepsaccommodatie in de Ardennen. Gaat je voorkeur toch uit naar een weekendje weg bij onze oosterburen? Beleef een geweldig familieweekend in Duitsland. Tip: kies voor een sportief weekendje en trek de ski’s aan in Sauerland. Genoeg opties dus voor een leuke familieweekend accommodatie!

Tips voor een familieweekend

Organiseer jij je familieweekend voor alleen je kinderen, ouders, broers en zussen? Of nodig je ook je ooms, tantes, neven, nichten, opa’s en oma’s uit? Het kan allemaal. Bij ons kun je een vakantiehuis huren voor een familieweekend, hoe groot je familie ook is. Wij hebben onder andere groepsaccommodaties voor 10 personen en 12 personen, maar ook voor grotere families van bijvoorbeeld 20 personen of 30 personen hebben wij een ruim aanbod aan vakantiehuizen.

Op zoek naar leuke ideeën voor een familieweekend in een groepsaccommodatie? Onze eigenaren bieden allerlei sportieve activiteiten en spelmogelijkheden aan. Denk aan beachvolleybal, basketbal, voetbal en speeltuinen. Jij en je familie hoeven in ieder geval niet stil te zitten! Bij een familieweekend hoort natuurlijk ook lekker eten. Gelukkig beschikken onze familieweekend accommodaties over mooie keukens, zodat je met de hele familie gezellig samen kunt koken. Is koken niet helemaal jullie ding? Wij bieden extra mogelijkheden met geronommeerde bedrijven die elke maaltijd voor je groep kunnen verzorgen. De catering wordt volledig verzorgd. Het enige wat jij en je familie hoeven te doen is aanschuiven en genieten!

Wil je toch net even wat extra luxe tijdens je familieweekend? Wij bieden ook vakantiehuizen aan met wellness, sauna en privé zwembad. Dat is pas echt genieten tijdens je weekendje weg met familie!

Groepsaccommodaties met o.a. sauna, whirlpool, zwembad
To top