GROEPEN.NL
Familieweekend

Een weekendje erop uit met de hele familie

  • Boek een familieweekend accommodatie
  • Voor grote en kleine families
  • Ruim 600 groepsaccommodaties

Organiseer je binnenkort een weekend voor de hele familie? Dan droom je vast al over samen kokkerellen in de keuken, languit naar tv kijken in de gemeenschappelijke woonkamer. Kies je voor kampeerboerderijen of luxe vakantiehuizen. Welke activiteiten je ook plant, een sfeervolle groepsaccommodatie maakt je verblijf nog zo aangenaam.

Groepen.be heeft talrijke locaties met ruime vakantiehuizen in België, Nederland, Frankrijk en zelfs Duitsland. Onze groepsaccommodaties zijn niet alleen sfeervol, ze zijn kindvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden. Oma en opa kunnen dus zeker mee op weekend.

 
Bekijk onze groepsaccommodaties
 

Huur een vakantiehuis voor de familie

Je hoeft niet ver te rijden voor een familieweekend. Bezoek de kust, ga naar het platteland, wandel door de Vlaamse Ardennen. In eigen land vind je talrijke parels die je kunt ontdekken met leuke bezienswaardigheden: van pretparken tot dierentuinen

Heb je wateractiviteiten gepland en logeer je liever langs het water? De Waddeneilanden zijn een ideale locatie voor je waterpret. Of je kunt genieten van zon, zee, strand, mooie wandelingen en zoveel meer tijdens een weekend aan zee

Is hiken meer je ding? Ontdek met je familie of vrienden de prachtige natuur in onze Vlaamse Ardennen. Of waarom niet skiën in Sauerland! Je leest het goed: voldoende mogelijkheden voor een prettig familieweekend!

 

Mag het wat meer luxe zijn?

Een familieweekend organiseren voor je ouders, broers en zussen, je tantes en nonkels. Waar moet je beginnen? Het is een hele opdracht om een weekend te organiseren voor een grote groep. Wie gaat er mee, waar vinden we een geschikte locatie, wat gaan we dan doen? Bij Groepen.be vind je vakantiehuizen voor kleine groepen (van 10 personen tot 12 personen), maar ook voor grotere groepen van 20 personen of 30 personen

De eigenaren van onze vakantiehuizen bieden daarboven talrijke sportieve activiteiten en speelmogelijkheden aan. Beachvolleybal, basketbal, voetbal, speeltuinen, teveel om op te noemen. 

Bij een familieweekend hoort ook lekker eten. Onze vakantiehuizen hebben elk prachtige keukens, volledig uitgerust. Liever niet koken? Geen probleem, wij verzorgen de catering zodat jullie kunnen genieten. We hebben ook vakantiehuizen met sauna, zwembad en zoveel meer. 

 
Boek een weekend weg met de familie
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.