Grote vakantiehuizen.

  • Grote vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland
  • Keuze uit ruim 1000 vakantiehuizen
  • Grote groepen zoals vrienden, families, etc.

Groot vakantiehuis huren in Nederland, België of Duitsland? Groepen.be heeft een breed aanbod grote vakantiehuizen, luxe vakantievilla’svakantieboerderijen en groepsaccommodaties aan zee voor grote groepen. Een vakantie in één van onze grote vakantiehuizen is perfect voor bijvoorbeeld een familieweekend, een grote vriendengroep of voor grote families. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis met 24 personen of misschien wel 200, er is bij ons altijd wel een geschikt vakantiehuis te vinden. Bekijk ons aanbod grote vakantiehuizen per land en beleef een heerlijke vakantie in jouw vakantiehuis van Groepen.be.

Over Groepen.be

Groepen.be werd opgericht in 1992 en maakt deel uit van het Centrum voor Groepsaccommodaties (hierna CVG). Met ruim 1300 groepsaccommodaties van meer dan 600 verschillende eigenaren is CVG marktleider in het aanbieden van grote vakantiewoningen.

Onze groepsverblijven situeren zich in België Nederland, Duitsland en Frankrijk. Ontdek de charmes, cultuur en plaatselijke keuken van elke bestemming.

Je vindt op groepen.be het geschikte verblijf voor grote groepen en kleine groepen zoals families, vrienden of zelfs bedrijven die op zoek zijn naar een vergaderlocatie.

Enkele sfeerbeelden van onze grote vakantiehuizen

To top