Natuurhuizen voor kleine en grote groepen

Heb jij jezelf voorgenomen om dit jaar wat meer te genieten? Een natuurhuis biedt vele mogelijkheden. Ontdek samen met je gezin, je familie of je vrienden de prachtige natuur tijdens een weekendje uit. Je kunt wandelen en genieten van een prachtig uitzicht. Je komt helemaal tot rust, weg van drukke plaatsen en omringd door een prachtig landschap. Kies een vakantiehuis in de natuur. Er is keuze uit groepsaccommodaties in de bossen, aan zee of op het platteland.

Natuurhuis in de bossen

Niets zo zalig als een aperitiefje drinken op een terras aan de oevers van een meer met enkel het geluid van de ritsende bladeren en fluitende vogels op de achtergrond.
Er is dan ook heel wat te beleven in het bos. Ga helemaal op in de ongerepte natuur. Adem de gezonde natuurlucht in tijdens een mooie wandeling of een fietstocht. Volledig omgeven door het groen.
Tip: de bossen zijn prachtig in de herfst, met een kleurrijk tapijt van de bladen op de grond. 

Voel je helemaal thuis op het platteland

Geen standaard slaapplaats, maar een originele overnachting op het platteland. Geniet van verse en ambachtelijke streekproducten van het platteland. Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden, gezellige zitgedeeltes en zoveel meer. Met uitzicht over de weilanden, het geloei van de kudde koeien op de achtergrond, kom je hier helemaal tot rust.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Vakantieuis in de bossen

Gezellig samen in het bos. De bossen bieden een perfecte plek voor een weekendje of een nachtje weg. Hier is genoeg te beleven zoals een mooie wandeling of een fietstocht. Geniet van de geur van de natuur en het geluid van de vogels. Ook voor kinderen is hier veel te doen. Bezoek samen een klimbos of organiseer een leuke speurtocht. Tip: in de herfst is het bos één van de mooiste plekken in de natuur om te bezichtigen! De kleuren van de bladeren zijn prachtig.

Groepsaccommodatie huren op het platteland

Voor wie het niet gewend is, is een overnachting op het platteland een bijzondere beleving. Slaap in een mooie schuur en wordt wakker door het geloei van de koeien en het uitzicht over de weilanden. Wist je dat het platteland ideaal is met kinderen? Hier kunnen de kinderen helemaal kind zijn en lekker ravotten. Neem een kijkje bij de dieren en kom helemaal tot rust op het platteland.

To top