Groepsaccommodaties 16 personen

Een groot vakantiehuis in Nederland voor 16 personen is de perfecte plek om met familie of vrienden samen te komen. Dicht bij huis maar toch even in een andere omgeving genieten van elkaars gezelschap. Overnacht in een familiebungalow of villa, een authentieke woonboerderij of luxe groepswoning. Aan de kust, op het platteland, dicht bij bruisende steden of midden in de natuur.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groepsaccommodaties voor 16 personen aan de kust

Een luxe vakantievilla of vakantiehuis huren aan zee voor 16 personen is voor iedereen genieten. Het maakt niet uit wanneer je gaat, of je nou een weekendje weg gaat of een volle week; een vakantiehuis huren aan zee in Nederland is altijd vermakelijk! Pak je zwemkleding, zonnebrandcrème en handdoeken en vertrek voor een heerlijk dagje aan het strand. Naast op het strand liggen zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten om te ondernemen. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de duinen, geniet van een drankje op de boulevard, ga een dagje winkelen of geniet van de stilte in één van onze grote vakantiehuizen aan zee. Tijdens je vakantie zijn er genoeg activiteiten om te ondernemen!

Vakantiehuizen in België voor grotere groepen

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming dicht bij huis voor 16 personen? Vier dan jouw vakantie in België. Wij bieden groepsaccommodaties in Belgie die geschikt zijn voor een vriendenweekend, familieweekend of voor grote gezelschappen die er even tussenuit willen. Proef de Belgische cultuur en geniet samen van de Vlaamse frieten, speciaalbiertjes en Belgische chocolade. Tijdens jouw vakantie kun je verblijven in een van onze groepsaccommodaties in België. Vanuit de grote vakantiehuizen voor 16 personen in België kun je de omgeving van de Belgische Ardennen per fiets of te voet verkennen. Belgie kenmerkt zich door onder andere heuvels en bergen en biedt daardoor prachtige uitzichten. Door het landschap is België ook geschikt voor een actieve vakantie.

Grote groepsaccommodaties voor 16 personen op een park

Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor een familieweekend, reünie of vriendenweekend voor minimaal 16 personen, dan is de kans groot dat de groep bestaat uit personen met verschillende leeftijden. Een groepsaccommodatie op een park of camping voor 16 personen biedt dan uitkomst; deze beschikt namelijk vaak over extra voorzieningen en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad en peuterbad, speeltuinen, animatie, sport- en spelactiviteiten, horeca en verhuur van fietsen, boten of kano’s. Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor vermaak tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie voor 16 personen op een vakantiepark of camping.

Zoek je vakantiehuizen voor meerdere personen
18 personen – 20 personen – 30 personen – 40 personen

Wat kost een vakantiehuis voor 16 personen gemiddeld bij Groepen.be?

Een verblijf in een vakantiehuis voor 16 personen boek je vanaf € 23,- per persoon per nacht

Hoeveel vakantiehuizen voor 16 personen heeft Groepen.be?

Groepen.be biedt 45 vakantiehuizen voor 16 personen aan

In welke landen biedt Groepen.be vakantiehuizen voor 16 personen aan?

Groepen.be biedt vakantiehuizen voor 16 personen aan in Nederland, Belgie, Duitsland, Zweden en Frankrijk

To top