Samen genieten in een vakantiehuis in Zeeland

Geniet samen van een midweek of weekend weg in een vakantiewoning in Zeeland

Vanuit uw vakantiewoning geniet u van het schitterende landschap van zuidwest Nederland. Samen kunt u heerlijk uitwaaien op het strand of de prachtige natuur ontdekken via een wandeling in de polders en over de dijken. 

Vanuit uw vakantiewoning uitzicht op de duinen of de zee

Op groepen.nl heeft elk vakantiehuis wel iets unieks. Of u nu kiest voor de gezellige openhaard, het prachtige uitzicht op zee of de heerlijke luxe van een jaccuzi, de talloze vakantiehuizen bieden voor elk wat wils.

Tijdens uw midweek of weekend weg genieten van de Zeeuwse keuken

Als u in Zeeland bent, moet u natuurlijk ook even de Zeeuwse keuken proberen. Zeeland beschikt over de heerlijkste Zeeuwse specialiteiten. Proef eens de boterbabbelaars en bolussen of laat uw verwennen met heerlijke zeevruchten.  Bereid de maaltijden zelf in uw vakantiehuis of ga lekker uit eten in één van de vele tentjes aan de kust. 

Proef de cultuur van Zeeland

Het agrarische Zeeland heeft altijd zijn cultuur behouden. Geniet van uw vakantiewoning, maar ga er ook zeker op uit om de Zeeuwse cultuur te proeven. Op veel plekken is de Zeeuwse cultuur nog duidelijk zichtbaar. Bezoekt u Zeeland dan kunt u het geluk hebben om op sommige plekken een oude vrouw in Zeeuws klederdracht te treffen. 

De leukste bezienswaardigheden tijdens een vakantie of weekendje weg in Zeeland

Het Arsenaal
Het Arsenaal is een piratenpretpark en zeeaquarium in Vlissingen. Er zijn vele piratenattracties en er is een uitgebreide collectie Noordzeevissen in diverse aquaria. Onlangs is de onderwaterwereld uitgebreid met een tropische zaal.

Deltapark Neeltje Jans
Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kan je de geschiedenis opnieuw meemaken: Van de watersnood tot en met de bouw van de Deltawerken.

Terra Maris
Midden in de bossen, vlak bij zee, ligt Terra Maris: het natuur- en landschapsmuseum van Stichting het Zeeuwse Landschap. Het museum huist in de voormalige oranjerie van kasteel Westhove in natuurgebied De Manteling van Walcheren. Het is een avontuur voor kinderen en biedt een rijkdom aan schoonheid en informatie voor volwassenen.

Polderhuis West-Kapelle 
Polderhuis Westkapelle laat vooral de eeuwige strijd van de Zeeuwen tegen het water zien. Het dijk- en oorlogmuseum heeft een permanente tentoonstelling over de geschiedenis en de gebruiken van het dorp Westkapelle en omgeving. Beklim ook de vuurtoren en bekijk in de ontmoetingsruimtes wisselende exposities van uiteenlopende kunstenaars.

Vind uw vakantiehuis in Zeeland

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reservation system by Booking Experts