Groepsaccommodaties in Zuid-Holland

Een vakantie of weekend weg in een groepsaccommodatie in Zuid-Holland?

Alles wat typisch Nederland is, kom je tegen in Zuid-Holland. Wereldberoemde badplaatsen als Zandvoort en Schreveningen, polders en molens, Hollandse stadjes en een wereldhaven. Wil je lekker uitwaaien aan de kust? De sloten en het sappige gras van het groene hart ontdekken? De hofjes, het marktplein en de doorkijkjes bewonderen in een Zuid-Hollandse stad? Wat je ook doet tijdens een vakantie of weekendweg in een groepsaccommodatie in Zuid-Holland: Deze provincie moet je bij voorkeur in oer-Hollands tempo doen. En dat betekent de wandelschoenen aan of de fiets pakken.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Zuid-Holland heeft veel grote steden zoals Den Haag, Rotterdam, Leiden en Delft. Steden die bruisen van gezelligheid. Ontdek tijdens je weekendje weg in een groepsaccommodatie in Zuid-Holland Oranjestad Delft met haar rijke geschiedenis en cultuur, bezoek het binnenhof in Den Haag, ga voor een wandeling over de boulevard in Scheveningen en bezoek Rotterdam om heerlijk te winkelen!

Keukenhof
Een dag vol beleving die je niet snel zult vergeten. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen.

Madurodam
In dit park met schaalmodellen kun je in een paar uur alle belangrijke plaatsen in Nederland zien en baanbrekende Nederlandse ontwerpen bewonderen. Bezoek het miniatuurpark Madurodam en regel het vliegverkeer op Schiphol, bedien de miniatuurkranen in de Rotterdamse haven of wandel door miniversies van de mooiste steden van Nederland.

Euromast
De Euromast is het icoon van Rotterdam waar je kunt eten, drinken, slapen, feesten, abseilen en natuurlijk kunt genieten van het mooiste uitzicht van de stad! Wist je dat je bij helder weer tot aan Antwerpen kan kijken? Of dat je op 100 meter kunt dineren?

To top