GROEPEN.NL

Groepsaccommodaties in de Ardennen

  • Bewonder de mooie natuur in de Vlaamse Ardennen
  • Geniet van de vele indoor- en outdoor activiteiten
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
 
 

Geniet van een vakantiehuisje in de Belgsiche Ardennen

De Ardennen zijn misschien wel de mooiste natuurgebieden in België. Waan jezelf in een andere wereld, omringd door prachtige landschappen en charmante rivieren. 

Trek erop uit voor het weekend met een vakantiehuis in de Belgische Ardennen. Verken samen de charmante dorpen, het heuvelachtige landschap met uitgestrekte naaldbossen. 

Heerlijk ontspannen in de Ardennen

Er zijn heel wat ezienswaardigheden in de Ardennen. Je kan kajakken, fietsen, wandelen of zelfs met de quad erop uit. Liever wat rustiger? Da’s perfect mogelijk. Je kunt heel wat cultuur opsnuiven in de Ardennen. Tal van oude burchten en gezellige dorpen met pittoreske cafés te bezoeken.

Het hele jaar door kan je genieten van de charmes van de streek. Met verschillende activiteiten en mooiheden, afhankelijk van het seizoen. Van warm gekleurde bossen tijdens de herfst, over besneeuwde hellingen in de winter, tot de bloeiende natuur in de lente of zomers. 

De leukste groepsactiviteiten in de Ardennen

De grotten van Han

Net buiten het dorpje Han-sur-Lesse bevinden zich de grotten van Han. Al meer dan honderd jaar zijn de grotten een van de populairste attracties van de Ardennen. Met een treintje wordt u naar de grotten gebracht, waar een gids u opwacht voor een rondleiding door de grotten. U wordt meegenomen door de bekendste zalen, en in de Wapenzaal ziet u een lichtshow met mysterieuze muziek. 

Spa, de parel van de Ardennen

Iedereen kent het merk Spa natuurlijk wel, u neemt vast zelf ook wel eens een glas Spa rood of Spa blauw. Het water komt uit de bronnen die liggen in de Ardennen. Spa wordt ook wel de parel van de Ardennen genoemd, vanwege de vele goede hotels en mooie winkels. Wilt u helemaal tot rust komen, bezoek dan de Thermen van Spa en geniet van een heerlijke behandeling en de warmwaterbaden. 

Plopsa Coo

Er is voor elk wat wils in de Ardennen en dus ook voor de kleintjes. Breng een bezoek aan het attractiepark Plopsa Coo. Het park ligt vlakbij de Watervallen van Coo, dus ook nog eens makkelijk te combineren. De jonge kinderen kunnen lekker spelen met Kabouter Plop, en de wat oudere kinderen kunnen een rondje rijden in een cart! Iedereen kan zich uitleven in de grote speeltuin dus niemand zal zich vervelen. 

 

Kasteel van Bouillon

Bent u in het zuidelijke deel van de Ardennen, breng dan een bezoekje aan het middeleeuwse kasteel van Bouillon. Het kasteel is gelegen aan de rivier de Semois en vanuit het kasteel heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Op de binnenplaats van het kasteel kunt u een roofvogelshow, met grote valken, bewonderen. 

Wil je nog even verder zoeken dan een vakantiehuisje in de Ardennen? Bekijk de overige vakantiehuizen in België.