Grote vakantiehuizen met wellness

  • Ontspannen met de familie of voor groepen van 10 tot 50 personen
  • Ruim aanbod vakantiehuizen met uitgebreide wellnessfaciliteiten
  • Voor 10 tot 50 personen

Soms wordt de stress van het dagelijkse leven ons even te veel. En dan is het hoog tijd voor ontspanning en rust. Genieten van een sauna, jacuzzi of liggen baden aan een zwembad in de tuin? Jij kiest welk luxueus relaxweekend je voor je familieweekend, reünie of vriendentrip wilt organiseren.

Grote vakantiehuizen, voorzien van alle luxe

Onze ruime vakantiehuizen met wellnessfaciliteiten garanderen je een ontspannend verblijf, voorzien van alle luxe en comfort. Je kunt perfect overnachten in een authentieke boerderij in Limburg of een luxevilla in België. Welke vakantiewoning je ook kiest, de wellness vakantiehuizen zijn telkens stijlvol en voorzien van alle benodigdheden.

We maakten voor jou de selectie:

Grote vakantiehuizen met wellness

Iedereen wil wel eens in de watten gelegd worden. Tijdens je wellness weekend kan je helemaal ontspannen in een luxe vakantiehuis met sauna, jacuzzi en zoveel meer. Zelf hoef je niets te doen, behalve helemaal ontspannen en genieten van je gezelschap. Er is keuze uit een ruim aanbod luxehuizen. Voor elke groep, van 10 personen tot 50 personen, vind je de gepaste groepswoning met wellnessfaciliteiten.

To top