GROEPEN.NL

Zekerheid en Garantie

Standaard extra zekerheid bij elke boeking: een veilig gevoel!

Meer informatie

Grote vakantiehuizen met wellness

  • Ontspannen met de familie of voor groepen van 10 tot 50 personen
  • Ruim aanbod vakantiehuizen met uitgebreide wellnessfaciliteiten
  • Voor 10 tot 50 personen
 

Soms wordt de stress van het dagelijkse leven ons even te veel. En dan is het hoog tijd voor ontspanning en rust. Genieten van een sauna, jacuzzi of liggen baden aan een zwembad in de tuin? Jij kiest welk luxueus relaxweekend je voor je familieweekend, reünie of vriendentrip wilt organiseren. 

Grote vakantiehuizen, voorzien van alle luxe

Onze ruime vakantiehuizen met wellnessfaciliteiten garanderen je een ontspannend verblijf, voorzien van alle luxe en comfort. Je kunt perfect overnachten in een authentieke boerderij in Limburg of een luxevilla in België. Welke vakantiewoning je ook kiest, de wellness vakantiehuizen zijn telkens stijlvol en voorzien van alle benodigdheden. 

We maakten voor jou de selectie: 

 
Vakantiehuis met whirlpool
 
Vakantiehuis met sauna
 
Vakantiehuis met privé zwembad

Huur een vakantiehuis met whirlpool

Veel van onze huizen hebben een whirlpool in de tuin. Je kunt nagenieten van de zwoele zomeravonden of heerlijk opwarmen op een frisse winteravond. Een whirlpool blijft een sensatie van waar genot. Ook kinderen kunnen de bubbels wel appreciëren. Ontdek onze sfeervolle luxehuizen met whirlpool of jacuzzi. 

 
Boek je luxe vakantiehuis
 

Huur een vakantiehuis met sauna

Na een intense activiteit of een dagje fietsen, kun je de spieren losmaken in de sauna. We hebben diverse vakantiehuizen met elke mogelijke sauna: stoomcabines, Finse sauna, een infraroodcabine of Zweedse sauna? Waar je voorkeur ook naartoe gaat, je vindt talrijke vakantiehuizen met sauna bij groepen.be. 

Boek je luxe vakantiehuis
 

Huur een vakantiehuis met privé zwembad

Heerlijk ontspannen onder de zomerzon, dat doe je aan het zwembad. Na een dagje uit met je groep, kun je nadien helemaal ontspannen aan je eigen zwembad. Of wil je werken aan je teint? Perfect mogelijk en ideaal bij warm weer, dan neem je een frisse duik. 

De vakantiehuizen met privaat zwembad zijn stijlvol ingericht en liggen in groene of landelijke omgevingen. Zo garanderen we je alle privacy en rust.

Boek je luxe vakantiehuis
 

Grote vakantiehuizen met wellness

Iedereen wil wel eens in de watten gelegd worden. Tijdens je wellness weekend kan je helemaal ontspannen in een luxe vakantiehuis met sauna, jacuzzi en zoveel meer. Zelf hoef je niets te doen, behalve helemaal ontspannen en genieten van je gezelschap. Er is keuze uit een ruim aanbod luxehuizen. Voor elke groep, van 10 personen tot 50 personen, vind je de gepaste groepswoning met wellnessfaciliteiten.

 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.