Groepsaccommodaties in Noord-Holland

Een vakantie of weekendweg in een groepsaccommodatie in Noord-Holland?

Een groepsaccommodatie in Noord-Holland is ideaal als je van de kust, natuur en stedentrips houdt. Bij ons boek je snel en gemakkelijk een huis aan zee. Langs de Noordzee liggen badplaatsen als Egmond aan Zee, Zandvoort, IJmuiden, Bergen aan Zee en Bloemendaal aan Zee. Hier kun je heerlijk wandelen over de stranden en genieten van de buitenlucht. Met een groot vakantiehuis aan zee kun je zo het strand op lopen of er naartoe fietsen.

Maak je keuze simpeler

Filteren

Noord-Holland, typisch Nederlandse kenmerken

Noord-Holland biedt alles voor een fijne wisselende korte of lange vakantie. Het is ook wel Holland in een notendop! Alle elementen die zo kenmerkend zijn voor Nederland vind je hier. Mooie stranden, historische steden en dorpen, water in en om de provincie, bossen met wandel – en fietspaden en in het voorjaar bloeiende bollenvelden. Kortom, het is er allemaal.

Rijksmuseum
Het Rijksmuseum Amsterdam is het museum van Nederland. In 2013 heeft het geheel vernieuwde museum haar deuren weer geopend voor het publiek met een adembenemend gebouw, een verrassende inrichting, prachtige tentoonstellingen en vele prettige faciliteiten voor jong en oud. Je maakt een reis door de tijd waarbij schilderijen, beelden, historische voorwerpen en kunstnijverheid in onderlinge samenhang worden getoond.

De Dam
De Dam is een plein in het centrum van Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. De Dam is het historische hart van de stad en de locatie van veel evenementen van nationale betekenis. Aan en op de Dam staan het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument, waar de jaarlijkse Nationale Dodenherdenking wordt gehouden.

Heineken Experience
Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Deze is omgetoverd tot de Heineken Experience; geen museum, maar een interactieve tour door de wereld van Heineken.

To top