Over ons

Prettig kennis te maken!

Het CVG (Centrum Voor Groepsaccommodaties), de organisatie achter Groepen.be en Groepen.be, is in januari 1992 opgericht door Josien en Rob Ansen. Vanaf juli 2019 wordt directie gevoerd door Eugène Westerink.

Gefundeerd bouwden Rob en Josien in de loop der jaren het bedrijf op met als kenmerken: Persoonlijke aandacht en passie! Het vaste team -vrijwel iedereen werkt er meer dan 10 jaar- bestaat ondertussen uit echte groepsaccommodatie specialisten.

Met meer dan 1300 groepsaccommodaties -van ruim 600 verschillende eigenaren- is het CVG marktleider in het aanbieden van accommodaties voor groepen! Voor de eigenaren van deze accommodaties werven wij actief klanten en die klanten adviseren we bij de keuze van de meest geschikte accommodatie.

Een vriendenclub die een weekje vakantie wil vieren. Een familie die op zoek is naar een geschikte locatie voor een reünie… Scholen die ruimte zoeken voor een werkweek… Bedrijven die ongestoord willen vergaderen of een cursus willen verzorgen… Grote en kleine groepen vinden bij Groepen.be precies wat ze zoeken!

To top