Groepsaccommodaties in Limburg

Een vakantie of weekendje weg in een vakantiehuis in Limburg?

Geniet samen van een midweek of weekend weg in een vakantiewoning in Limburg

Ziet u het al voor je? Samen genieten in misschien wel de meest bourgondische provincie van Nederland: Limburg. Limburg heeft veel te bieden voor een weekendje weg.

Vanuit uw vakantiehuis in Limburg uitzicht over de rivieren

De mooie Limburgse heuvels, met zijn dalen en kronkelende riviertjes, laten u denken dat u in het buitenland bent. De typische streekproducten en culinaire hoogstandjes zijn echt het proeven waard. 

Tijdens je weekend weg in Limburg samen naar het park

In Midden-Limburg vindt u in de omgeving van Roermond de bekende Maasplassen en de uitgestrekte bossen van Nationaal Park De Meinweg. In Zuid-Limburg kunt u zich in het buitenland wanen. Het heuvelachtige landschap is duidelijk anders dan het landschap in de rest van Nederland.

Maak samen mooie wandeling door Limburg

Maak een mooie wandeling door het gebied bij het drielandenpunt. Hier loopt u namelijk door een prachtig heuvellandschap. Gaat u voor een bungalow groepshuis, oude boerderij, een luxe villa of voor een oud vakantiehuis in Zuid-Limburg?

De leukste bezienswaardigheden tijdens een vakantie of weekendje weg in Limburg

Sprookjesbos 
Sprookjesbos Valkenburg is een nostalgisch kinderpark op een bosrijke heuvel. Ontmoet Roodkapje, zoek Klein Duimpje en speel met Robin Hood en vele anderen. Van de Dolle Draaimolen en speeltoestellen tot Sinbads schommelschip. Ga met je kinderen op avontuur in de groeve van Doeps de Draak, klim en klauter in het bos en smikkel in Luilekkerland. Er is volop speelplezier aanwezig!

Wereldtuinen Mondo Verde
Sta oog in oog met een zeldzame witte leeuw! Familiepark Mondo Verde is een dierenpark en attractiepark in één, met exotische wereldtuinen. Bekijk zeldzame dieren en wandel door tuinen met een Chinees, Marokkaans of Italiaans tintje. Ontdek alle plekjes van het park als ontdekkingsreiziger in de dop!

Museum aan het Vrijthof
Museum aan het Vrijthof vertelt het unieke verhaal van ‘Made in Maastricht’. Heden en verleden komen samen in wisseltentoonstellingen en de architectuur van het gebouw, waarbij ondernemerschap, samenwerken en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. U kunt in Museum aan het Vrijthof een uur genieten van cultuur tussen de winkels, terrassen en restaurants die de binnenstad rijk is. 

Drielandenpunt
Op het hoogste punt van Nederland, het Drielandenpunt in Vaals, bevindt zich het Drielandenlabyrint, waarin je eindeloos kunt (ver)dwalen! Sinds kort is het labyrint voorzien van een geheel nieuw entreegebouw met vlinderdak en een spectaculair waterspeelplein! In Taverne de Grenssteen, gelegen naast het labyrint, en op het terras is het genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of bijvoorbeeld een pannenkoek. Ook is er voor de kinderen een gratis toegankelijke speeltuin

Liever ergens anders heen? Bekijk de andere vakantiehuizen in Nederland

 

Vind uw groepshuis in de provincie Limburg

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reservation system by Booking Experts