Groepsaccommodaties in Overijssel

Een vakantie of weekendje weg in een vakantiehuis in Overijssel?

De provincie Overijssel staat vooral bekend om de oude Hanzesteden, de romantische landgoederen en de karakteristieke dorpjes. In het heuvelachtige landschap zijn er veel fiets- en wandelmogelijkheden. Maar ook paardrijden en huifkartochten zijn leuke activiteiten die je kunt ondernemen tijdens een weekendje weg in Overijssel. Vooral met de fiets is een bezoek aan deze prachtige provincie een onbetaalbare belevenis, al is het maar vanwege de ruim duizend kilometer vrij liggende fietspaden. Ben je een tuinliefhebber? Ook dan ben je in Overijssel aan het goede adres om een accommodatie te huren. Diverse tuinen en uitgestrekte parken worden door de bewoners opengesteld.

De leukste bezienswaardigheden tijdens een vakantie of weekendje weg in Overijssel

Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark waar heel veel te beleven is! Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer!

Taman Indonesia
Taman Indonesia is een exotisch dierenpark waarbij je je waant in de tropische omgeving van Indonesië. Je vindt er een bonte verzameling van ruim 50 verschillende soorten vogels en tal van kleine Aziatische zoogdieren. Niet alleen ontmoet je spannende Aziatische dieren zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, je kunt ook een kijkje nemen in een traditioneel Mentawai paalwoning, of een hapje eten in de Indische waroeng.

Sassenpoort
Ga op stap met de Poortwachter van de Sassenpoort en bezoek tevens de Sassenpoort! Je wordt door de Poortwachter in vol ornaat opgehaald bij het Zwols Balletjeshuis op het Grote Kerkplein waar je natuurlijk getrakteerd wordt op een zakje Zwolse Balletjes. Vervolgens loop je via een korte stadswandeling naar de Sassenpoort, hier krijg je een kijkje in de geschiedenis van de Sassenpoort, inclusief de gevangenis en de luiken die werden gebruikt om de vijand met pek en olie buiten de stad te houden.

Singraven
Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel dicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude watermolen met drie raderen. Singraven biedt een veelzijdig landschap met bossen, lanen, akkers, weilanden, moerassen, en de steeds aanwezige Dinkel.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Nederland

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reservation system by Booking Experts