GROEPEN.BE

Vakantiehuizen 20 personen

  • Dé specialist in groepsaccommodaties
  • Voor grote groepen, vanaf 20 personen
  • Ruime keuze en variatie in unieke vakantiewoningen
 

Zoek je een vakantiehuis voor groepen van 20 personen? Groepen.be biedt een ruim aanbod vakantiehuizen voor grote groepen. Met een ruime keuze aan mogelijkheden. Wij geven je alvast enkele tips voor een geslaagde groepsvakantie in één van onze woningen.

Groepshuizen aan zee

Aan de kust vind je allerlei type accommodaties die jou en je familie of vrienden kunnen bekoren. Wakker worden aan het strand, de gezonde zeelucht, de wind in je haren. Wie wil er niet verblijven in een gezellige vakantiewoning aan de kust

Zoek je een bijzondere overnachting in de natuur, dan zijn de Ardennen of zelfs de Waddeneilanden in Nederland misschien een optie? Hier kun je zeldzame diersoorten spotten, hiken en zoveel meer in een prachtig landschap. Van luxe overnachting tot back to basic: voor ieder wat wils. 

Erop uit voor het weekend

Niets is belangrijker dan tijd doorbrengen met elkaar en samen plezier maken. Dan kun je wel eens een verblijf boeken voor je groep. Beleef de mooiste avonturen met je familie of vrienden in een vakantiehuis. Ga erop uit voor het weekend en logeer met je groep in een andere omgeving. Een volledig uitgeruste accommodatie, om samen met je groep te genieten. Is dat niet heerlijk? 

Ben je op zoek naar een vakantiewoning voor je grote groep? Bij groepen.be zijn de mogelijkheden immens; van vakantiehuizen voor 20 personen tot grotere accommodaties voor 40 personen.

Is je bende groter dan 20 man of vrouw? Bekijk zeker onze vakantiehuizen voor: 

 
4306 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

Wat kost een vakantiehuis voor 20 personen gemiddeld bij Groepen.nl?

Een verblijf in een vakantiehuis voor 20 personen boek je vanaf € 25,- per persoon per nacht bij Groepen.nl

Hoeveel vakantiehuizen voor 20 personen heeft Groepen.nl?

Groepen.nl biedt 60 vakantiehuizen voor 20 personen aan

In welke landen biedt Groepen.nl vakantiehuizen voor 20 personen aan?

Groepen.nl biedt vakantiehuizen voor 20 personen aan in Belgie, Nederland en Duitsland