Vakantiehuizen voor 12 personen

  • Keuze uit 125 vakantiehuizen
  • Grote groepen vanaf 12 personen
  • Vriendenweekend of familieweekend

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een groep vanaf 12 personen, dan ben jij ons op het juiste adres. Je vindt vast en zeker de gepaste accommodatie voor een heerlijke trip met de hele bende.

Bekijk onderstaand ons aanbod 12-persoons vakantiehuizen en geniet van een heerlijke vakantie in een groepsaccommodatie.

Kies voor ruimte in onze grote vakantiehuizen

Samen met je familie of vrienden genieten van een zorgeloos weekend. Tijd voor elkaar, genieten van rust en ruimte. Voor elk verblijf een passend huis. Onze groepsaccommodaties beschikken over alle faciliteiten. De grote vakantiehuizen bevinden zich in een mooie natuurlijke omgeving en zijn perfect voor grote groepen vanaf 12 personen. Zoek je een woning voor een grotere groep, bekijk dan ook onze huizen voor 20, 30, 40 of 50 personen.

 

Maak je keuze simpeler

Filteren

12 persoons vakantiehuis

Binnenkort van plan om er tussen uit te gaan met je vrienden of familie en ben je hiervoor op zoek naar een geschikt vakantiehuis of groepsaccommodatie? Ben je met een groep van minimaal 12 personen, dan is een 12 persoons vakantiehuis de ideale optie. Bij Groepen.be is de keuze ruim en elk verblijf een feest. Je kunt bij ons met elk gezelschap terecht: een familieweekend, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest, zomervakantie in eigen land of een andere gelegenheid.

Niets is fijner dan tijd met elkaar door te brengen en samen leuke activiteiten te ondernemen vanuit uw vakantiehuis 12 personen Nederland. De groepsacommodatie 12 personen bevindt zich in een natuurrijke omgeving. Beleef de leukste avonturen in een prachtige omgeving met uw vrienden, familie of een ander gezelschap. Je beschikt alles voor een heerlijk weekend weg. Een verblijf in onze vakantiehuizen Nederland voor 12 personen zorgen voor de mooiste verhalen bij thuiskomst.

Groepsaccommodatie 12 personen

Het vinden van een geschikte groepsaccommodatie voor 12 personen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.  Bekijk op jouw gemak de verschillende vakantiewoningen voor 12 personen en geniet van jouw groepsaccommodatie op jouw bestemming. De 12 persoons vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en de omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes en bezienswaardigheden.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis voor meer dan 12 personen? Bekijk dan ook zeker onze vakantiehuizen voor:

Wat kost een vakantiehuis voor 12 personen gemiddeld bij Groepen.be?
Een verblijf in een vakantiehuis voor 12 personen boek je vanaf vanaf €27,-per persoon per nacht bij Groepen.be.

Hoeveel vakantiehuizen voor 12 personen heeft Groepen.be?
Groepen.be biedt ruim 55 vakantiehuizen aan voor 12 personen.

In welke landen biedt Groepen.be vakantiehuizen voor 12 personen aan?
Groepen.be biedt vakantiehuizen voor 12 personen aan in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

To top