Groepsaccommodaties in Schoorl

Maak je keuze simpeler

Filteren

Schoorl ligt direct aan het duingebied en staat vooral bekend om de hoogste duinen en het klimduin waar de kinderen – en menig stoere vader of moeder – met veel plezier van boven naar beneden rennen. Schoorl ligt in een afwisselende omgeving. Zo kun je genieten van zee, strand, duinen, bos én polderlandschap, naast de gemoedelijke dorpskern met winkels, terrassen en restaurants.

Relaxen in de natuur
Schoorl biedt voor wandelaars en fietsers lange routes om urenlang van de wonderschone natuur te genieten. Elk seizoen heeft haar eigen sfeer en de beleving hiervan verandert keer op keer. Relaxen is wat je doet in Schoorl. En wil je iets meer drukte opzoeken dan is Bergen of Alkmaar een bezoek waard.

Het hoogste duin
Hoewel er altijd wordt gesproken over het feit dat Schoorl het hoogste duin bezit, blijkt dat de Schoorlse boswachter van Staatsbosbeheer met de meest moderne en ingenieuze meetapparatuur onlangs heeft gemeten dat een duintop, vlak achter het klimduin van Groet, hoger reikt dan het duin in Schoorl. Met 55.50 meter heeft Groet de primeur het hoogste duin van Nederland te bezitten. Vanaf het ‘hoogste duin’ in Schoorl aan de Klimweg heb je nog steeds een prachtig uitzicht vanaf 53.60 meter richting zee en polder.

Bekijk hier de andere groepsaccommodaties in Noord-Holland.

To top