GROEPEN.BE

Zekerheid en Garantie

Standaard extra zekerheid bij elke boeking: een veilig gevoel!

Meer informatie

Vakantiehuizen met privé zwembad

Huur een vakantiehuis met zwembad

  • Vakantiehuizen vanaf 8 personen met privé zwembad (binnen of buiten)
  • Ruim aanbod luxe huizen met alle voorzieningen, comfort en privacy
  • Vanaf 8 personen
  • Binnen Zwembad
  • Buiten Zwembad
 

Kan jij ook zo genieten van een verfrissende duik in de ochtend, of op elk moment van de dag? Dan is een vakantiehuis met privé zwembad net wat je zoekt. Ga je op reis met je gezin of je familie, dan is een privé zwembad helemaal een goed idee. De kinderen vermaken zich aan of in het water, terwijl jij heerlijk kunt ontspannen onder de zomerzon. Een zwembad is de ideale plek om bij te praten, te genieten van het weer of weg te dromen bij een drankje tot de zon weer ondergaat. 

Bekijk ons ruime aanbod vakantiehuizen met privé zwembad:

Huur een luxe huis of vakantievilla met privé zwembad

Mag het wat meer zijn?Bij Groepen.be vind je een ruim aanbod vakantievilla’s met privé zwembad. Daarbij hebben we ook een unieke selectie villa’s met sauna, jacuzzi of whirlpool. Deze bieden net iets meer luxe en comfort, zodat jij en je groep kunnen genieten van een luxe uitje.

Vakantiehuizen met privé zwembad voor grotere groepen

De vakantiehuizen met privé zwembad zijn altijd rustig gelegen. Je vindt ze midden in de natuur of landelijk gelegen, om je optimale rust en privacy te kunnen aanbieden. Ook voor grotere groepen bieden we een verblijf met veel luxe en comfort. Van een authentieke boerderij in Limburg, over een sfeervol landhuis op de Veluwe tot een ruime vakantievilla aan zee. Je vindt bij Groepen.be unieke vakantiehuizen voor elke grootte.