1. Luxe en comfort
  2. Vrij gelegen
  3. Vanaf 8 personen
  4. Binnen Zwembad
  5. Buiten Zwembad
 

Geniet van alle luxe

Op zoek naar het ultieme vakantiegevoel? Ga dan voor een vakantiehuis met privé zwembad in Nederland of Duitsland! Hier kunt u lekker ontspannen onder de zomerzon. Wanneer het iets te warm wordt, duikt u gewoon het zwembad in. Wanneer u kiest voor een zomerhuis met privé zwembad hoeft u u nergens geen zorgen meer over te maken. Gewoon even niets. Alleen lekker dobberen in uw zwembad op een luchtbed, glaasje in je handen en een zonnebril op. Dat is pas genieten.

Ga met het hele gezin of uw hele familie. Uw kinderen zullen zich zeker vermaken tijdens hun vakantie of weekendje weg in een vakantiehuis met privé zwembad in Nederland. 

Boek een vakantiehuis met privé zwembad:

Vakantievilla met privé zwembad

Wie droomt er nou niet van een luxe vakantievilla met privé zwembad? Naast een privé zwembad beschikken sommige groepsaccommodaties ook nog eens over sauna en/of whirlpool. Dat is pas echt luxe! Een groepsaccommodatie met privé zwembad in Nederland maakt je verblijf pas echt leuk. Op Groepen.nl vind je een breed aanbod vakantiehuizen met privé zwembad. Denk aan luxe groepsaccommodaties voor een uitje met de hele familie of vriendengroep, tot een groepshuis voor kleinere gezelschappen.

Grote vakantiehuizen in Nederland met privé zwembad

Grote vakantiehuizen met privé zwembad garanderen een ontspannen verblijf met veel luxe en comfort. De groepsaccommodaties liggen veelal in landelijke en natuurrijke gebieden, en ze zijn vrijstaand waardoor je ook van veel privacy geniet. Overnacht bijvoorbeeld in een authentieke boerderij in Limburg, een sfeervol landhuis op de Veluwe, of trek over de grens voor een luxe villa in België.


Het is goed toeven met de hele familie in een groot vakantiehuis voor groepen met privé zwembad. De vakantiehuizen met privé zwembad in ons aanbod zijn stijlvol en compleet ingericht. Voor wie zijn groepsuitje dus bijzonder wil maken, kiest voor een groepsaccommodatie met privé zwembad. Toch liever je vakantie doorbrengen aan het strand? Kies dan voor een groepsaccomodatie aan zee.