Groepsaccommodaties met meerdere huisjes of appartementen

Gaan jullie een week(end) weg en wil je toch ook privacy? Want hoe heerlijk het ook is om samen weg te zijn, af en toe wil je misschien ook even een momentje alleen! Kies daaom voor een groepsaccommodatie met meerdere huisjes of appartementen. Zo ben je samen maar heb je ook je eigen plek. Wij hebben daarom diverse grote vakantiehuizen voor je geselecteerd waar dit mogelijk is. Alle groepsaccommodaties met meerdere huisjes of appartementen beschikken over een gezamenlijke ruimte waar jullie samen spelletjes kunnen spelen of gewoon samen kunnen zijn om andere activiteiten te ondernemen. Bekijk snel het aanbod ⬇️

Filteren

Grote vakantiehuizen met meerdere huisjes

Ben je op zoek naar een leuke groepsaccommodatie met meerdere huisjes of appartementen, een bijzonder groepsverblijf of een mooi vakantiehuis? wij hebben de allerleukste groepsaccommodaties voor je verzameld.
Kies voor een groepsaccommodatie om met z’n allen van een heerlijke vakantie te genieten. Een groepshuis  is ideaal wanneer je op zoek bent naar een verblijf voor een gezellig familieweekend, een uitje met je vrienden, collega’s of sportclub. Tijdens een groeps vakantie draait het vaak om gezelligheid, maar af en toe heb je gewoon even behoefte aan privacy. Dan bieden slaapkamers met eigen sanitair de ideale oplossing. Lange wachtrijen voor de douche is hiermee verleden tijd. Een extra pluspunt is natuurlijk wanneer een groepsaccommodatie beschikt over speelvoorzieningen voor jong en oud, zodat niemand zich hoeft te vervelen.

Aparte vakantiehuizen met gezamenlijke ruimte

Het is niet altijd even makkelijk om een geschikt vakantiehuis te vinden voor zo’n grote groep. Geniet tegelijkertijd van gezelligheid en privacy. gezellig met de hele familie spelletjes doen in de gezamenlijke ruimte en ‘s avonds genieten van optimale rust in je slaapkamer met eigen sanitair. Een afzonderlijke badkamer bij elke slaapkamer is wel zo fijn. Zo hoef je ‘s ochtends niet in de rij te staan voor de douche en profiteer je van veel privacy. Voor een familievakantie met kinderen zijn speelvoorzieningen een leuke toevoeging en zorgt een omheinde tuin voor extra veiligheid.

To top