Vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen, die ken je ongetwijfeld. Vanaf Utrecht is het maar 2 uurtjes rijden. Je bent er dus zo! Het  uitgestrekte bos- en heuvellandschap met de rivieren en watervallen en de spannende grotten bieden zowel voor de natuurliefhebber als voor de sportieveling meer dan voldoende mogelijkheden. Ben je een weekend in de Ardennen, dan weet je dat het genieten wordt.

Een vakantie of weekendweg in een vakantiehuis in de Belgische Ardennen? Vind jouw vakantiehuis 

Ben jij in voor een challenge? Gebruik de schitterende natuur van de Belgische Ardennen voor deze sportieve uitdaging. Grijp je kans om een unieke vakantie te beleven in een prachtig gebied.

Ga bijvoorbeeld raften op de Ourthe. Een echte regenrivier waardoor de hoogtes en snelheden steeds wisselen. Of ga voor een waanzinnig wateravontuur: kajakken, kanotochten of vlotten bouwen. Het is allemaal mogelijk tijdens een weekend in de Belgische Ardennen. Liever activiteiten op het land? Ga dan klimmen en abseilen, mountainbiken, survivallen of paardrijden. Kortom, een keur aan sportieve uitdagingen die binnen handbereik zijn vanuit je vakantiehuis.

 

Liever een weekend in de Ardennen zonder al die uitdagingen?

Natuurlijk is er ook meer dan genoeg te beleven en te ervaren als je het zonder al die uitdagingen wil doen. Door de Ardennen lopen enkele honderden kilometerslange bewegwijzerde wandelpaden voor zowel de beginnende als de gevorderde wandelaar. Tijdens de wandelingen zal je verrast worden door de fenomenale en steeds wisselende uitzichten. En natuurlijk de één na hoogste waterval van België, de watervallen van Coo.

Proef de geschiedenis en cultuur van de Belgische Ardennen

Naast de mooie natuur bieden de steden in de Belgische Ardennen een stuk geschiedenis en cultuur. De grote steden Luik en Namen, maar zeker ook de talloze kleine plaatsjes geven een goed beeld van de historie. Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om te winkelen (vooral voor de dames belangrijk) en je culinair te laten verwennen. Daar worden we allemaal dan weer blij van.

 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort
 

               

Copyright 1993 - 2019 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reservation system by Booking Experts