Een vakantiehuis huren in de Achterhoek

Ontdek vanuit je vakantiehuis in de Achterhoek het meest oostelijke deel van de provincie Gelderland. Je vindt hier het bekende coulisselandschap dat begrensd wordt door de prachtige rivier de IJssel. Er is van alles te beleven in de achterhoek. Zo vind je verschillende middeleeuwse stadjes, waarbij je al dwalend door de smalle straatjes de historie voelt.

Daag jezelf, vrienden, collega’s of familie uit voor een actief en sportief verblijf in de Achterhoek. In de prachtige natuurgebieden is er volop gelegenheid om te fietsen, wandelen, hardlopen, paardrijden, kanovaren, zwemmen in de recreatieplassen of andere sportieve activiteiten. Denk hierbij aan de vele fietsroutes, waarbij je na elke bocht verrast zult zijn. Het zijn heerlijke fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Zowel recreatief als sportief is het een uitdaging om zoveel mogelijk van dit prachtige stukje Nederland te zien.

Ontdek de cultuur vanuit een vakantiehuis in de Achterhoek

Ontdek de cultuurhistorische gebieden door de 80-jarige oorlog-route te lopen of te fietsen. Bekijk de vele kastelen en historische gebouwen en breng een bezoekje aan Vorden. Dit is het meest kasteelrijke dorp van de regio met een 34 km lange kasteelroute die je voert langs 8 prachtige kastelen. Maar natuurlijk kun je ook naar een van de andere tientallen kastelen en buitenhuizen die vaak nog uit de Middeleeuwen stammen en prachtige tuinen hebben.

Met een picknick op een van de prachtige natuurplekken, een heerlijke plekje op een terras of een gezellig restaurantje onderweg komt de rust, kracht en schoonheid van de Achterhoek echt tot zijn recht. Ook voor gezinnen met kinderen of bijvoorbeeld een familiereünie is er meer dan voldoende aanbod in deze regio. Denk hierbij aan Kinderspeelparadijs Megapret in Lievelde, Belevingspark Cactusoase in Ruurlo of Het land van Jan Klaassen in Lievelde.

Kortom, of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, een verjaardag, een reünie, vrijgezellenfeest of bruiloftsfeest wilt vieren op een manier die eens anders dan anders is, ben je in de Achterhoek voor een paar dagen weg op het juiste adres. Een weekend of een vakantie, elke tijd voor elkaar beleef je in een vakantiehuis in de Achterhoek op een zo actief of rustige manier als je zelf wilt.

Ons aanbod in de Achterhoek:

 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort
Reservation system by Booking Experts