Vakantieadressen

  • Vind het perfecte vakantieadres
  • Ruim 1000 groepsaccommodaties
  • Voor groepen vanaf 8 personen

Ben je op zoek naar een bijzondere plek om je vakantie te vieren? Op Groepen.be vind je ruim 1000 diverse vakantieadressen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Stuk voor stuk perfecte verblijfsplaatsen voor een onbezorgde vakantie met familie, vriend(inn)en, collega’s of met je schoolklas, studenten- of sportgroep. Met wie je ook gaat en hoe groot je gezelschap ook is; in het aanbod van de vakantieadressen van Groepen.be zit voor iedereen wel een geschikt vakantieadres tussen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot een luxe vakantievilla met privé zwembad en van een groepsaccommodatie voor studenten (die wel tegen een stootje kan) tot een ruime penthouse met uitzicht op de zee. Groepen.be heeft het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen.

Een keuze maken uit al onze vakantieadressen kan best een opgave zijn, vooral als je nog niet precies weet wat je zoekt. Laat je inspireren door onze bijzondere groepsaccommodaties en overnacht in een kasteel, glampingtent of een kerk met overdekt zwembad en sauna. Eén ding is zeker; deze overnachting vergeet je nooit meer! Voor de mensen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning tijdens hun vakantie hebben we een aantal groepsaccommodaties met wellness mogelijkheden. Zie je jezelf al zitten in een hottub met een drankje in je hand? Ook een groot vakantiehuis met binnen- of buitenzwembad of sauna is mogelijk.

Vakantieadressen voor elk gezelschap

Beleef een mooie tijd met je gezelschap in één van de vakantieadressen van Groepen.be! Maar hoe vind je nu het vakantiehuis dat bij je groep past? In de Zoek & Boek vind je een overzicht van alle vakantiewoningen en hierin kun je uitgebreid zoeken naar hét perfecte verblijfadres. Je kunt hierin ook gemakkelijk je wensen selecteren. Wil je graag in een bruisende stad overnachten tijdens een vriendinnenweekend omdat jullie het uitgaansleven wilt ontdekken? Of ga je liever voor een groepsaccommodatie in een bosrijke omgeving omdat je samen met je groep wel een ontspannende en rustige vakantie hebt verdiend? Het is allemaal mogelijk op Groepen.be!

Wist je dat je op onze website alleen de best beoordeelde vakantieadressen vindt? Vele voorgaande huurders hebben hun vakantiehuis beoordeeld. Er zijn meer dan 10.000 waarderingen gegeven met een gemiddelde cijfer van 8. Dat belooft wat voor je vakantie in een van onze vakantiewoningen! Ook als je op zoek bent naar een goedkope groepsaccommodatie, kun je deze zeker bij Groepen.be vinden. Deze accommodaties mogen dan goedkoop zijn, maar de kwaliteit is zeker niet minder. Wij snappen dat je immers altijd wilt overnachten in een schone, warme en goed gefaciliteerde omgeving.

To top