Groepsaccommodaties in Willemstad

Maak je keuze simpeler

Filteren

Willemstad, Curaçao is een fantastische bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Deze levendige stad heeft veel te bieden en zal zeker indruk op je maken.

De Handelskade: Kleurrijke pracht aan het water

Een van de meest iconische bezienswaardigheden van Willemstad is de Handelskade. Deze rij kleurrijke gebouwen aan de waterkant is een lust voor het oog en een van de meest gefotografeerde plekken op het eiland. Wandel langs de kade en bewonder de prachtige architectuur die een mix is van Nederlandse koloniale stijl en Caribische invloeden.

Historische binnenstad: Proef de sfeer van vroeger

Breng een bezoek aan de historische binnenstad van Willemstad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Hier kun je dwalen door smalle straatjes, geplaveide pleinen verkennen en de sfeer van vroeger proeven. Bezoek de Fortkerk, de oudste kerk op het eiland, en bewonder de indrukwekkende architectuur.

Kura Hulanda Museum: Duik in de geschiedenis en cultuur

Voor een culturele ervaring is het Kura Hulanda Museum een aanrader. Dit museum biedt een fascinerende kijk op de geschiedenis en cultuur van Curaçao, met tentoonstellingen over slavernij, antropologie en kunst. Het is een plek waar je meer kunt leren over het verleden van het eiland en de diverse achtergronden van de bevolking.

Curaçao Sea Aquarium: Onderwateravontuur

Voor een vleugje natuurlijke schoonheid kun je een bezoek brengen aan het Curaçao Sea Aquarium. Hier kun je de prachtige onderwaterwereld van de Caribische Zee verkennen en verschillende zeedieren van dichtbij bekijken. Van kleurrijke vissen tot nieuwsgierige dolfijnen, het aquarium biedt een unieke en educatieve ervaring voor jong en oud.

To top