Vakantiehuis voorjaarsvakantie

Geniet samen van een gezellige tijd in een vakantiehuis tijdens de voorjaarsvakantie! Of je nu kiest voor een ontspannend weekendje weg in eigen land of een kindvriendelijk vakantiepark net over de grens in België of Duitsland, het is de perfecte gelegenheid om met het hele gezin te genieten van een heerlijke vakantie. Bekijk daarom snel ons aanbod

Maak je keuze simpeler

Filteren

Groepsaccommodatie in de voorjaarsvakantie huren

De voorjaarsvakantie is de perfecte gelegenheid om er even tussenuit te gaan met het hele gezin, de familie of vriendengroep, en een groepsaccommodatie is daarvoor ideaal. Terwijl de kinderen een hele week vrij zijn van school en de dagen langzaam langer worden, laat het zonnetje zich voorzichtig zien. Geniet van een ontspannen tijd in een prachtig, landelijk en gezellig Limburgs landschap, ontdek samen nieuwe avonturen in Drenthe, de provincie van de hunebedden, of verken de noordelijker gelegen gebieden van Groningen en Friesland. De groepsaccommodaties zijn perfect geschikt voor gezellig samenzijn, koken en eten in een ruime keuken, ontspannen met een kopje koffie of een borrel op het grote terras, en gezellig kletsen en spelletjes spelen in de woonkamer. Daarnaast kun je natuurlijk samen de omgeving verkennen waarin je verblijft. Op deze manier leer je elkaar nog beter kennen en creëer je mooie herinneringen waar je nog lang na de vakantie met plezier aan terug zult denken.

Vakantiehuis in Nederland tijdens de voorjaarsvakantie

Waarom zou je de voorjaarsvakantie niet in Nederland doorbrengen? Met een groot gezelschap moet je vaak rekening houden met verschillende wensen. Een groot voordeel van een groepsaccommodatie in Nederland tijdens de voorjaarsvakantie is dat je geen uren in de auto hoeft door te brengen.

Vanaf half februari begint de voorjaarsvakantie voor velen, waarbij de kinderen een paar dagen vrij zijn van school en de eerste zonnestralen door de wolken breken. Ga eropuit met je familie, vriendengroep of kennissen naar bijvoorbeeld de Achterhoek, Gelderland of Zeeland. Wat zijn jullie plannen voor deze voorjaarsvakantie? Denk eens aan een heerlijk weekendje weg naar het prachtige Drenthe. Drenthe biedt tal van leuke activiteiten, zoals het Drents museum, het Hunebedcentrum en Wildlands Advertentures zoo. Allemaal geweldige uitjes waar zowel volwassenen als kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Op zoek naar avontuur tijdens de voorjaarsvakantie? Wat dacht je van een wintersportvakantie?

Veel vakantiegangers koesteren de wens om tijdens de voorjaarsvakantie op wintersport te gaan. Je kunt ervoor kiezen om met je eigen gezin op pad te gaan, maar ook met familie of vrienden. Als je op zoek bent naar een bestemming dichtbij huis, kun je overwegen om naar het Duitse Winterberg te gaan. Winterberg is een populaire toeristische trekpleister met een hoogte van 668 meter, waar de sneeuw redelijk zeker is. Geniet tijdens je wintersportvakantie in Winterberg samen met iedereen in een groot vakantiehuis, zodat je echt kunt genieten van een gezamenlijke vakantie. Daarnaast zijn er ook tal van groepsaccommodaties in Sauerland waaruit je kunt kiezen voor je weekendje weg, midweek of weekje weg.

To top