Volledige verzorgde catering voor je groep

Je bent vast druk bezig met de voorbereidingen voor je groepsvakantie. Je hebt bij ons een leuke groepsaccommodatie geboekt, je groepsleden geïnformeerd en alle informatie bekeken over deze accommodatie. Nog even wachten en dan is het zover, je gaat een fijn weekendje of langer weg!

Wij weten uit eigen ervaring dat tijdens je verblijf een belangrijk deel van de dag in het teken staat van de gezamenlijke maaltijden. Niks leuker dan met zijn allen aanschuiven aan leuk gedekte tafels en onder het genot van een drankje uitgebreid te tafelen. Samen koken is supergezellig en zeker een aanrader, maar niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden wij je graag een aantal extra mogelijkheden met gerenommeerde bedrijven die desgewenst elke maaltijd voor je groep kunnen verzorgen.

Onze partners bieden je maatwerk voor je ontbijt, lunch of buffet in de meeste van onze vakantiehuizen. De kwaliteit is uitstekend, de prijsstelling zeer vriendelijk en het gemak bijna vanzelfsprekend. Wat je ook kiest, je hoeft eigenlijk alleen maar aan te schuiven!

Of het nu een luxe ontbijt, een leuke selectie hapjes, of een uitgebreide barbecue is, wij zorgen voor de juiste producten en regelen bijna alles, tot en met de afwas! Zelfs een kookworkshop behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en mogelijkheden kun je kiezen uit de volgende opties:

 
 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort
Online reservation system by Booking Experts