GROEPEN.NL
Meer dan 1300 accommodaties voor kleine en grote groepen

Reserveren

Hoe kan ik een accommodatie definitief reserveren?

U kunt direct via onze site een groepsaccommodatie boeken. Hoe doet u dit? Ga naar de betreffende accommodatie. Klik op “Beschikbaarheid en prijs”, vul de gewenste aankomst- en vertrekdatum en het aantal gasten in. De huursom wordt nu gelijk getoond. Wanneer u op uitleg klikt, zie je een kostenspecificatie. Klik daarna op “Naar boeken” en vul de verdere gegevens in. Hier zijn ook extra’s bij te boeken. Een boeking is direct definitief! Mochten er bijzonderheden zijn, dan wordt u daarover uiteraard zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Heeft u nog vragen of wil je liever telefonisch boeken?

Mocht u vragen hebben of toch liever telefonisch boeken, stuur ons dan een email (ínfo@groepen.be) of neem even telefonisch contact met ons op: 09 2770969

U gaat een verhuurovereenkomst aan met de eigenaar van de accommodatie. Wij zullen uw boeking zo snel mogelijk schriftelijk per email bevestigen en je gegevens doorgeven aan de eigenaar van de accommodatie.

Per boeking betaalt u € 49,- zekerheid- en garantiekosten. In de bevestiging staan de naam en adresgegevens van het huis en de eigenaar/beheerder. De overeenkomst zelf, evenals de financiële afwikkeling, wordt door de desbetreffende (huis)eigenaar met u geregeld. Na boeking heeft u dan ook enkel contact met de huiseigenaar. Uiteraard kunt u na boeking met vragen of andere zaken altijd gebruik blijven maken van onze diensten.

Bij een aantal accommodaties staat vermeld:

Deze accommodatie is voornamelijk bestemd voor familiegroepen, overige groepen zijn hier "op aanvraag".

​Hiermee bedoelen wij dat de accommodatie wordt verhuurd aan familie- en vriendengroepen met kinderen. Wilt u met een andere groep (vereniging, sportgroep, studenten, school etc.) boeken, dan overleggen wij met de desbetreffende eigenaar of zijn accommodatie voor je groep geschikt is. Het kan zijn dat de borg wordt verhoogd of dat de eigenaar eerst contact met je opneemt om zijn huisregels en/of je programma door te spreken. Uiteraard ontvang je - indien dit bij deze accommodatie van toepassing is - zo spoedig mogelijk bericht of je boeking geplaatst is.

Levering en uitvoering:

Groepen.nl treedt op als bemiddelaar voor de totstandkoming van huurovereenkomsten van de groepsaccommodaties. Op de relatie tussen opdrachtgever en Groepen.nl zijn de algemene voorwaarden Thuiswinkel van toepassing. Op de huurovereenkomst die tot stand komt tussen de opdrachtgever en de verhuurder, bij welke overeenkomst Groepen.nl geen partij is, zijn de algemene voorwaarden zoals die door de verhuurder worden gehanteerd, van toepassing. De opdracht aan Groepen.nl voor het reserveren van een accommodatie is voor u als opdrachtgever bindend. De servicekosten kunt u direct na het klikken op 'Bevestig en ga naar de betaalprovider' voldoen via o.a. IDEAL. De (aan)betaling van de huursom geschiedt vervolgens via een e-mail van de verhuurder, die u binnen 2 tot 4 weken na de reservering ontvangt. Mocht u na het verstrekken van de opdracht toch genoodzaakt zijn te annuleren dan zullen wij daarvoor € 25,- administratiekosten in rekening brengen. Bij wijziging in de reeds door u gemaakte boeking (bijvoorbeeld een verschuiving in aankomst en/of vertrekdatum) zullen wij € 49,- administratiekosten berekenen. Een annulering of wijziging wordt eveneens uitgevoerd conform de voorwaarden die van toepassing zijn op de huurovereenkomst tussen de opdrachtgever en dienstverlener.

Hoe werkt een optie?

Voor alle accommodaties kunt u een vrijblijvende optie voor drie dagen aanvragen. Mocht uw verblijf binnen zes weken gepland zijn, dan verlenen wij geen opties. Voor meer informatie zie tabblad ‘opties’.

Hoe lang van tevoren kan ik boeken?

Hoe lang u van tevoren kunt boeken verschilt per accommodatie. Sommige accommodaties kunt u langer dan een jaar van tevoren boeken en andere tot maximaal een jaar.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Wij zorgen ervoor dat je persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het gegevensbestand wordt uitsluitend gebruikt voor onze gastenadministratie.

Van wanneer tot wanneer loopt een weekend-, midweek- en weekverblijf?

Per accommodatie vermelden wij de van toepassing zijnde aankomst- en vertrektijden. Tijdens feest- en vakantiedagen gelden vaak afwijkende vertrektijden.