Je wilt graag een week(endje) weg, maar alleen wanneer er geen veiligheidsrisico's zijn op je bestemming. Met de veilig boeken garantie is het mogelijk om je volgende verblijf vast te leggen, zonder jezelf druk te hoeven maken over hoge annuleringskosten. Bekijk hieronder de garanties!

 

Groepen.nl wil je de zekerheid bieden om de boeking - indien noodzakelijk - te wijzigen als je op last van de (lokale) Overheid niet mag verblijven in de accommodatie. Je kunt dan op een later moment - binnen 12 maanden - alsnog verblijven bij dezelfde accommodatie. De omboekgarantie is alleen van kracht indien het verblijf niet kan plaatsvinden wegens de wet- en regelgeving omtrent het COVID-19 Coronavirus en geldt alleen voor nieuwe boekingen gemaakt na 28-04-2020 tot 31-03-2022. Bekijk op de actiepagina de deelnemende accommodaties. 

Voorwaarden:

  • Wanneer je een goedkopere verblijfsperiode boekt, wordt het verschil niet geretourneerd en een eventueel duurdere periode komt voor jouw rekening.
  •  De omboeking moet zo snel als redelijkerwijs mogelijk worden gedaan en het nieuwe verblijf moet binnen twaalf maanden plaatsvinden. 
  • Als je beroep wilt doen op de garantieregeling, neem dan rechtstreeks contact op met de verhuurder. Deze gegevens vind je op de reserveringsbevestiging.

 

 

Het is goed om te weten dat wij middels de €49,- Zekerheid- en Garantiekosten extra zekerheid bieden.

Het zal namelijk maar gebeuren: Je hebt een groepsaccommodatie geboekt en plotseling krijg je bericht dat de verhuurder in financiële problemen zit of zelfs failliet is gegaan. Weg vakantie. Weg geld.

Toch hoef jij nooit bang te zijn dat je je geld kwijt bent. Wij zoeken namelijk in deze situatie naar een passend alternatief. Zo ben je altijd verzekerd van een fijn verblijf. 

Bekijk de voorwaarden op de actiepagina!