Je wilt graag een week(endje) weg, maar alleen wanneer er geen veiligheidsrisico's zijn op je bestemming. Met de veilig boeken garantie is het mogelijk om je volgende verblijf vast te leggen, zonder jezelf druk te hoeven maken over hoge annuleringskosten. Bekijk hieronder de garanties!

 

Door te luisteren naar de wensen van onze klanten kunnen we voor verblijven met aankomst voor 31 maart 2021 de geld terug garantie aanbieden, mede dankzij een goede samenwerking met onze verhuurders. Meerdere verhuurders garanderen dat je je geld terug krijgt wanneer de accommodatie haar dienst niet kan leveren wegens het COVID-19 virus. 

Voorwaarden geldteruggarantie voor betaalde boekingen:

  • Jouw geboekte groepsaccommodatie mag haar dienst niet leveren wegens regionale enof landelijke maatregelen omtrent het COVID-19 virus en dit is van toepassing op de datum van vertrek.
  • Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 oktober 2020 en 31 december 2020 met vertrekdatum tot 31 maart 2021. 
  • De geld terug garantie is alleen van toepassing op de deelnemende accommodaties die zijn weergegeven op de actiepagina. 
 

Groepen.nl wil je de zekerheid bieden om de boeking - indien noodzakelijk - te wijzigen als je op last van de (lokale) Overheid niet mag verblijven in de accommodatie. Je kunt dan op een later moment - binnen 12 maanden - alsnog verblijven bij dezelfde accommodatie. De omboekgarantie is alleen van kracht indien het verblijf niet kan plaatsvinden wegens de wet- en regelgeving omtrent het COVID-19 Coronavirus en geldt alleen voor nieuwe boekingen gemaakt na 28-04-2020. Inmiddels doen al veel van onze verhuurders mee met deze Omboekgarantie! Bekijk op de actiepagina de deelnemende accommodaties. 

Voorwaarden:

  • Wanneer je een goedkopere verblijfsperiode boekt, wordt het verschil niet geretourneerd en een eventueel duurdere periode komt voor jouw rekening.
  •  De omboeking moet zo snel als redelijkerwijs mogelijk worden gedaan en het nieuwe verblijf moet binnen twaalf maanden plaatsvinden. 

 

 

Het is goed om te weten dat wij middels de €39,- Zekerheid- en Garantiekosten extra zekerheid bieden.

Het zal namelijk maar gebeuren: Je hebt een groepsaccommodatie geboekt en plotseling krijg je bericht dat de verhuurder in financiële problemen zit of zelfs failliet is gegaan. Weg vakantie. Weg geld.

Toch hoef jij nooit bang te zijn dat je je geld kwijt bent. Wij zoeken namelijk in deze situatie naar een passend alternatief. Zo ben je altijd verzekerd van een fijn verblijf. 

Bekijk de voorwaarden op de actiepagina!