Van B&B naar groepsaccommodatie

  • Meer inkomsten
  • Nieuwe doelgroepen
  • Meer vrijheid

Ben jij de trotse eigenaar van een B&B? Top, want we hebben een super idee voor je. Wat dacht je ervan om jouw B&B ook aan groepen te verhuren? Niet alleen verhoog je zo je inkomsten, maar je krijgt er ook een heleboel nieuwe gasten bij! En daar kunnen wij je bij helpen.

Bij Groepen.be weten we namelijk alles van het verhuren van accommodaties aan groepen. En dat is precies waar jouw B&B in het plaatje past. Wij hebben de kennis en ervaring om jouw accommodatie om te toveren tot een geweldige groepsaccommodatie.

Talloze voordelen

We zien tegenwoordig dat steeds meer B&B’s zich op groepen gaan richten, vooral in de weekenden. Groepen boeken namelijk maanden van tevoren. En weet je wat? Als er een weekend vrij is, kun je het alsnog openstellen voor B&B gasten. Dus maak je geen zorgen!

En er zijn nog meer voordelen! Door jouw B&B ook als groepsaccommodatie aan te bieden, ben je niet alleen afhankelijk van individuele boekingen. Je krijgt namelijk ook de mogelijkheid om grotere groepen te ontvangen, zoals families, bedrijven en sportteams. Dit betekent dat je het hele jaar door een stabiele stroom van boekingen kunt verwachten en zo een gezonde en stabiele omzet kunt realiseren. Extra bijkomend voordeel: jij hebt ook weer je weekend terug om er weer eens heerlijk op uit te trekken 😉 Groepen komen namelijk vaak vrijdagmiddag aan en vertrekken weer zondag einde van de middag. In de tussentijd heb jij tijd voor jezelf en kun je eindelijk dat boek eens uitlezen wat al maanden op je ligt te wachten.

Bovendien kun je door jouw B&B ook als groepsaccommodatie te verhuren, nieuwe markten aanboren en je klantenkring vergroten. Zo kun je bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, bruiloften en andere evenementen organiseren. Dit biedt niet alleen een geweldige kans om je inkomsten te verhogen, maar het zorgt er ook voor dat je B&B een unieke en onvergetelijke ervaring biedt voor jouw gasten.

Meld je snel aan op Groepen.be

Het enige dat je hoeft te doen, is jouw accommodatie aanmelden op Groepen.be. Wij zorgen voor de rest. Met ons grote bereik en onze persoonlijke service zorgen we ervoor dat jouw B&B snel en eenvoudig volgeboekt raakt.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan bij Groepen.be en maak van jouw B&B een top groepsaccommodatie!

    Aanvragen van informatie

    Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag

    To top