Samen komen we verder!

  • 29 jaar ervaring
  • Uitgebreide promotie
  • Persoonlijk contact

Door Corona (her)ontdekt de Nederlander de schoonheid van ons eigen land weer. Verblijven in eigen land is populairder dan ooit. Wij zien dan ook een enorme toename van de vraag bij onze klanten naar accommodaties op een vakantiepark van 6 tot 8 personen in Nederland en België.

Groepen.be is een betrouwbare en betrokken partner van Booking Experts. Samen met de mensen van Booking Experts hebben we een fijne groei doorgemaakt. Door Booking Experts zijn we in staat geweest deze groei op professionele manier geautomatiseerd te verwerken. Meerdere partners van Booking Experts verhuren inmiddels hun accommodatie(s) via onze organisatie. Samenwerkingen waar we trots op zijn. Door de iCal koppeling tussen Groepen.be en Booking Experts zorgen we er altijd voor dat de bezetting actueel is. Zo zorgen we voor een efficiënte samenwerking.

Graag bundelen we onze krachten ook met jou en zetten we een mooie samenwerking op. Want samen komen we verder, daar zijn wij van overtuigd. Met meer dan 2 miljoen websitebezoekers en 173.000 gasten per jaar, helpen wij graag met het realiseren van extra boekingen. Door aan te sluiten bij Groepen.be profiteer je van meer dan 29 jaar ervaring en ondersteunen we je met alle benodigde kennis en (online) middelen!

Wij informeren je graag persoonlijk. Vul het formulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

To top