Op vakantie in Zeeland – Bekijk de mogelijkheden op Groepen.be

Omgeven door water vindt iedereen in Zeeland wat hij zoekt. Zeilen of duiken, wandelen of fietsen in de duinen, Nationale parken bezoeken of zonnen op het strand… Zeeland biedt voor iedereen wat wils! En er is ook nog een extra bijkomend voordeel! De provincie Zeeland heeft namelijk de meeste zonuren van Nederland, de fijnste en langste stranden van ons land en het schoonste zwemwater! Heerlijk ontspannen tijdens je vakantie in Zeeland begint natuurlijk bij de perfecte groepsaccommodatie. Groepen.be heeft een groot aanbod vakantiehuizen. Van luxe vakantievilla’s en groepsaccommodaties aan de kust tot vakantiehuizen op een vakantiepark in Zeeland. Bekijk hier de mooiste groepsaccommodaties voor een vakantie in Zeeland! ⬇️

1. Vakantieboerderij in Vrouwenpolder met groot speelveld

  • Open haard
  • Ruimte tuin
  • Speelveld

Een pareltje voor je vakantie in Zeeland dichtbij Vrouwenpolder. De ruime woonkamer met houtkachel biedt ruimte voor een heerlijke avond. Het weidse uitzicht is grandioos. In de keuken zijn alle gemakken voorhanden, zoals een vaatwasser, oven, vriezer, magnetron, waterkoker en filterkoffiemachine. De ruime badkamer met ligbad, douche en wastafel biedt alle comfort voor grotere gezelschappen. Vanaf de veranda is het heerlijk genieten van de avondzon. De grote tuin (2000 m2) met een groot speelveld en fruitbomen biedt alle ruimte om te spelen en te genieten. Dit huis biedt alle privacy en mooie vergezichten op het landschap. Er is een wasmachine en droger aanwezig.

2. Groepsaccommodatie in Eede met uitzicht op de boomgaarden

  • Rustig gelegen
  • Nabij de Belgische grens
  • Mooie fiets- en wandelroutes

Deze comfortabel ingerichte en sfeervolle groepsaccommodatie is geschikt voor 12 personen (14 personen met een extra bed voor 2 personen in de recreatieruimte). Kom en geniet van de rust, ruimte en cultuur van de Bourgondische Vlaamse streek! Het appartement beschikt over een ruim erf en tuin met tuinset, BBQ en parasol waar je heerlijk van de zon kunt genieten of beschut in de schaduw van de bomen, terwijl de kinderen genieten van het speeltoestel. Vanuit de groepsaccommodatie maak je prachtige fiets- en wandeltochten tijdens jouw vakantie in Zeeland.

3. Buitenhuis in Nisse aan de rand van een natuurgebied

  • Wandel- en fietsmogelijkheden
  • Aan de rand van natuurgebied
  • Meerdere terrassen

Aan de rand van het natuurgebied De Poel ligt dit fraaie buitenhuis. De groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen tot 18 personen. Je bevindt je in het zogenaamde heggengebied met zijn hollebollige weilanden en de bloemendijken. In het voorjaar staan de fruitbomen in bloei, het is dan één grote bloemenpracht, en in het najaar kleuren de bomen geel en rood van het fruit. Je hebt hier volledige privacy met je groep! Rondom het huis zijn diverse terrassen. De tuin is een hectare groot en gedeeltelijk ingericht als boomgaard. Het heeft veel speelruimte en ligt tussen twee welen.

4. Vakantiehuis in Meliskerke nabij de stranden

  • Hottub
  • Sauna
  • Open haard

In dit huis voel je je direct thuis. Authentiek maar toch net even anders. Ervaar de rust, voel de energie en proef het verschil. Kwaliteit en luxe in optima forma. En dat met alle Zeeuwse schoonheden dichtbij. Een oase van rust, inspiratie en de beste faciliteiten. Genieten van de grote tuin en zonsondergang. Een potje jeu de boules in de achtertuin. Tijdens de koude wintermaanden je opwarmen aan de BullerJan houtkachels of de sauna. Of buiten genieten van je eigen houtgestookte hottub met de vuurtoren van Westkapelle als achtergrond. Het is allemaal mogelijk in deze groepsaccommodatie tijdens je vakantie in Zeeland.

To top