8x vakantiehuis met overdekt terras

Ben je een buitenmens en blijf je het liefst tot laat in de avond bij het kampvuur zitten of start je jouw dag het allerbest met een kopje koffie in de buitenlucht? Dan zijn vakantiehuizen met een overdekt terras een échte aanrader voor jou! Warme zomerdagen of een fris briesje in de herfst of winter; een accommodatie met terras is een must voor iedereen die gek is op de buitenlucht.

Vakantiehuis in Gelderland, Voorthuizen

Altijd al willen overnachten in een luxe trekkershut? Dan is dit je kans! In dit vakantiehuis kun je verblijven met 6 personen. Op een autovrij kampeergedeelte kijken jullie vanaf het vakantiehuis uit over de Veluwe. Hoe tof is dat? In het huisje vind je een keuken die voorzien is van een vier-pits gasstel, een combimagnetron en een koelvriescombinatie. Ook de inrichting van de accommodatie is in de Veluwse sferen. Zo vind je een heerlijke sierhaard, hout meubilair en een veranda met bijbehorend meubilair en zelfs een hangmat. Daarnaast beschikt de trekkershut over drie ouderwetse bedsteden. Dát maakt je verblijf in Voorthuizen extra bijzonder!

Vakantiehuis Voorthuizen
Vakantiehuis Voorthuizen

Groepsaccommodatie in Overijssel, Zuna

Er een paar dagen tussenuit met de kinderen? Deze groepsaccommodatie voor 6 personen in Zuna is een écht paradijs voor jonge kinderen! Het vakantiehuis is gelegen in een natuurrijke omgeving met heel veel verschillende faciliteiten. Zo kunnen de kids uren knuffelen met alpaca’s of knutselen in de knutselacademie. Ook kun je gebruik maken van het overdekte zwembad, binnenspeeltuin en de bowlingbaan! Na een actieve dag een hapje eten? Dat kan in het kindvriendelijke Dinercafé en in het pannenkoeken restaurant op het vakantiepark. Ook kun je zelf in het huisje de lekkerste maaltijden klaarmaken. De groepsaccommodatie beschikt namelijk over een gasfornuis, koelkast en magnetron. In de avond kun je vanaf je eigen veranda genieten van het uitzicht op de tuin, super leuk!

Vakantiehuis Zuna
Vakantiehuis Zuna

Accommodatie in Zeeland, Wissenkerke

In het Noord-Bevelandse polderlandschap vind je een unieke boerderijwoning voor 6 personen. Met een ligging naast het Nationaalpark Oosterschelde en een strandje, is dit dé perfecte locatie voor een heerlijke vakantie! Vanuit de accommodatie kijk je uit over de polder en kun je echt even genieten van de prachtige natuur. Het vakantiehuis is sfeervol ingericht met een haard en open keuken. Na een lange wandeling plof je neer op de bank, aan de eettafel of het overdekte terras. In de ruime tuin van de accommodatie vind je een relaxte tuinset, berging voor fietsen en een ingebouwde trampoline. Dat is dan weer heel leuk voor de kids! Ook kunnen kinderen op het vakantiepark tegen betaling de hele dag spelen in een subtropisch zwemparadijs.

Groepsaccommodatie Wissenkerke
Groepsaccommodatie Wissenkerke

Vakantiewoning in Voerstreek, Voeren

Gek op de natuur en op zoek naar een rustige omgeving? Neem dan eens een kijkje bij dit vakantiehuis voor 2 tot 6 personen in Voeren! De groepsaccommodatie was vroeger een boerderij, maar is nu helemaal gerenoveerd! Met een overdekt privé terras kijk je uit op de speelweide en de vallei van Altenbroek. In de omgeving vind je heel veel verschillende wandel- en fietsroutes en kun je zelfs vroeg in de ochtend dassen en reeën spotten. Dat maakt deze plek écht uniek! De vakantiewoning beschikt over 3 slaapkamers, een ruime zithoek, TV en een barbecue voor op het terras.

Vakantiehuis Voeren
Vakantiehuis Voeren

Groepsaccommodatie in Drenthe, Norg

Als je op zoek bent naar een luxe vrijstaande vakantiewoning in een bosrijke omgeving, is deze accommodatie in Norg een echte aanrader! Met een gezellige woonkamer met verschillende zithoekjes en een enorme tuin met veranda, kun je genieten van maar liefst 900 m2 grond. In de omgeving zijn er veel bossen en velden waar je verschillende wandelingen of fietstochten kunt maken. Tenslotte vind je op verschillende plekken knusse restaurantjes; een perfecte tussenstop tijdens jouw activiteit! De groepsaccommodatie is geschikt voor 6 personen en daarnaast ook leuk voor kinderen. Er is namelijk een enorm speelveld naast de accommodatie aanwezig.

Groepsaccommodatie Norg
Groepsaccommodatie Norg

Landhuis in Utrecht, Soest

Op één van de meest unieke locaties op de Utrechts Heuvelrug vind je deze fantastische houtstapelbouw woning! Met uitzicht over de landerijen en de zandverstuivingen van de Soesterduinen is dit een echte aanrader voor iedereen die gek is op natuur en luxe. In het Soester natuurgebied kun je namelijk verschillende fiets- en mountainbikeroutes volgen of de allermooiste wandelingen maken. Op één kilometer afstand van het landhuis vind je lekkere restaurantjes en een ambachtelijke bakker; een aanrader voor al jouw broodjes in de ochtend. Ook kun je een kaasboerderij en een museumboerderij in de buurt bezoeken. Hier kun je zelfs boerengolf spelen! De woning is beschikbaar voor 8 personen. Hierbij kun je gebruik maken van de luxe keuken, ruime woonkamer, open haard, wijnhoek én serre. Ook kun je naast de woning gebruik maken van de privé sauna.

Groepsaccommodatie Soest
Groepsaccommodatie Soest

Vakantieboerderij in Antwerpen, Kasterlee

Liever de grens over? Deze toffe groepsaccommodatie voor 8 personen in de Belgische Kempen heeft alles wat je nodig hebt! Op deze locatie kun je logeren tussen de schapen en lammetjes, hoe lief is dat? Het is dan ook geen verrassing dat deze vakantieboerderij een voormalige stal was. De woning is nu helemaal gerenoveerd en een echte aanrader voor dierenliefhebbers! In de omgeving kun je spelen, wandelen én zelfs een dagje naar het pretpark Bobbejaanland; deze zie je al vanaf de achtertuin! De accommodatie beschikt over 2 slaapkamers en één badkamer. Met een gezellige tuin én overdekt terras kun je jouw dag heerlijk opstarten of afsluiten. Ook vind je op 300 meter afstand een manege waar je eventueel je paard kunt stallen.

Vakantieboerderij Kasterlee
Vakantieboerderij Kasterlee

Accommodatie in Noord-Brabant, Escharen

Als je op zoek bent naar iets unieks, dan is een bezoekje aan deze accommodatie in Escharen een echte must. Dit vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en ligt aan de rand van de Reekse bossen in het buitengebied van vestigingsstad Grave. Het unieke uiterlijk van het huisje zorgt meteen voor een gezellige sfeer. In de buurt van de accommodatie kun je urenlang wandelen en fietsen. Voor een dagje shoppen duik je zo de steden Den Bosch en Nijmegen in. Een ideale locatie, dus! Het vakantiehuisje beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer. Buiten is een gezellig terras, waarvan een groot gedeelte overkapt is. Op het terras kun je in de avond de vuurkorf aansteken en maak je de allerlekkerste marshmallows!

Accommodatie Escharen
Accommodatie Escharen

Boek een vakantiehuis met overdekt terras bij Groepen.nl

Zoek je een toffe groepsaccommodatie op een leuke locatie én met een overdekt terras? Selecteer al jouw wensen op onze website en vindt jouw favoriet! Heb je nog vragen over bovenstaande accommodaties? Laat het ons weten. We zijn bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag via de telefoon +31 487 59 46 41, per mail info@groepen.nl of via het contactformulier op onze website.

To top