Normandië

Maak je keuze simpeler

Filteren

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie, kijk dan niet verder dan de betoverende regio Normandië. Met een vakantieverblijf van Groepen.be in Normandië creëer je onvergetelijke herinneringen. Geniet van gezellige avonden met je geliefden, ontspan in de prachtige natuur en laat je verwonderen door de schoonheid van Normandië. 

Mont Saint-Michel 

Bezoek het prachtige eiland Mont Saint-Michel, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dit werelderfgoed staat bekend om zijn middeleeuwse abdij die majestueus oprijst uit de zee.  Bewonder de middeleeuwse architectuur en geniet van het panoramische uitzicht op de baai. 

D-Day stranden 

Verdiep je in de indrukwekkende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog door een bezoek te brengen aan de D-Day stranden in Normandië. Verken de stranden waar de geallieerde troepen landden zoals Omaha Beach en Utah Beach. Bezoek de musea en gedenktekens die herinneren aan de geallieerde invasie tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Honfleur 

Ontdek het pittoreske havenstadje Honfleur met zijn charmante oude binnenstad en kleurrijke vakwerkhuizen. Geniet van de kunstscene en proef heerlijke zeevruchten. Verken de pittoreske Vieux Bassin, waar kleurrijke boten dobberen in het water en bewonder de historische gebouwen waaronder de Sint-Catharinakerk. Wandel lang de kades en geniet van het prachtige uitzicht. 

Etretat 

Bewonder de indrukwekkende kliffen van Etretat, die kunstenaars hebben geïnspireerd. Wandel langs de kust en geniet van het adembenemende uitzicht op de krijtrotsen. Het meest iconische gezicht van Etretat is de beroemde “Porte d’Aval” met zijn karakteristieke boog. Ontdek de wandelpaden en bezoek adembenemende uitzichtpunten waarbij je kan genieten van het omringend landschap. 

Rouen 

Bezoek de historische stad Rouen met zijn prachtige gotische kathedraal en de beroemde Gros-Horloge. Wandel door de kronkelende straatjes van de oude stad en bewonder de vakwerkhuizen en geniet van de levendige sfeer op de Place du Vieux-Marché. 

To top