Groepsaccommodaties op een camping

  • Volledig verzorgd vakantieverblijf
  • Gratis gebruik van campingfaciliteiten
  • Voor elk soort gezelscahp

Een familieweekend, vakantie met vrienden of een reünie? Dan is een groepsaccommodatie op een camping een leuke plek om jullie tijd samen door te brengen. Naast een volledig verzorgd vakantieverblijf beschik je over nog andere voordelen. Je kunt namelijk ook gratis gebruikmaken van de faciliteiten op de camping, zoals bijvoorbeeld het zwembad, de sport- en speelvoorzieningen, en eventueel de activiteiten van het animatieteam gedurende het seizoen.

Wat denk je bijvoorbeeld van een compleet ingericht landhuis in Zeeland, een authentieke boerenhoeve in Brabant, of een groot familiehuis of riante villa in de bossen van Gelderland? Er liggen sfeervolle groepsverblijven op campings verspreid door heel Nederland, voor grote en kleine gezelschappen. Je kunt ook de grens over en in België op een camping met groepsaccommodatie overnachten. Er is voor elk soort gezelschap een passende groepswoning te vinden, voor 10 personen tot wel 100 en zelfs 200 personen.

 

Maak je keuze simpeler

Filteren

Grote vakantiehuizen op een camping

De grote vakantiehuizen op een camping beschikken over alle voorzieningen die jouw gezelschap nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan meerdere aparte slaapkamers met comfortabele bedden, luxe badkamers en een grote, open keuken met alle gewenste apparatuur. Jullie dineren aan de grote eettafel om daarna in de stijlvolle woonkamer nog een digestieve te drinken. Is het weer goed? Dan kun je natuurlijk ook in de tuin barbecueën en lekker lang tafelen op het gemeubileerde terras.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een boerderijcamping met een hoeve als groepsaccommodatie, een familiecamping met een groepshuis, een grote camping met zwembaden en diverse luxe groepsaccommodaties of misschien wel verblijven op een kampeerboerderij? De campings met groepsaccommodaties in Nederland liggen op bijzonder mooie plekken; in het bos, bij een stad, bij een zwemmeer of in de duinen aan zee. Dat betekent dat er ook veel te ondernemen is in de omgeving van de camping. Wil je eropuit? Dan verhuurt de camping veelal ook fietsen, kano’s, waterfietsen of andere materialen om te (water)sporten.

To top