1. Groot vakantiehuis aan zee huren
  2. Voor diverse gezelschappen
  3. Alles in één overzicht
 

Geen betere plek dan aan zee om even aan alle stress, drukte en verplichtingen te ontsnappen. Gaat u met een grote groep op reis en geniet u samen graag van lange kustlijnen? Dan is uren in het vliegtuig zitten al lang niet meer nodig. Staat een verblijf aan zee met familie, een bedrijfsuitje of teamweekend op de agenda? In ons rijke aanbod vindt u altijd het vakantiehuis aan zee dat bij uw wensen aansluit. 

Volop genieten aan de kust

Zelfs als het in uw luxe tijdelijke verblijf aan niets ontbreekt is alleen maar binnen zitten zonde! Wanneer fietsen in uw straatje past legt u met een brede glimlach, al trappend, de vele kilometers langs de duinen af. Na afloop drinkt u gezamenlijk een lekkere warme kop chocolademelk met slagroom of een kop thee op de lokale boulevard. 

Een huisje huren aan zee leent zich perfect voor een vakantie met uw (klein)kinderen. Een grotere speeltuin dan de Nederlandse kust is er namelijk niet te vinden. Van de golven in zee trotseren, oud brood meenemen en de meeuwen voeren of samen op het strand de mooiste schelpen en steentjes zoeken. Wat dacht u van avontuurlijk over de strandpalen lopen, krabbetjes vangen of samen zandkastelen bouwen?

 

Ervaar nu zelf het genot van vakantiehuis aan zee 

Waar een verblijf aan zee vaak het vakantiegevoel direct in ons losmaakt, trekken we deze lijn graag door in een luxe vakantievilla die van alle gemakken is voorzien. Komt u na een lange dag aan zee graag bij in water dat wat minder zout is? Dan is een villa met zwembad huren of een vakantiehuis met jacuzzi een uitstekende optie. Selecteer eenvoudig een verblijf inclusief zwembad, sauna, jacuzzi, whirlpool of hottub. In al onze vakantiehuizen beschikt u over meer dan voldoende ruimte en privacy. Kunt u niet langer wachten en voelt u het zand al onder uw voeten? Ga dan op zoek naar uw vakantiehuis aan zee en boek direct! 

 
 
1730 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.