Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn. Klik hier voor ons reviewbeleid.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
2395 beoordelingen
  1. 9,2

    Lekker vrij. Heel fijn voor de jongere kinderen

    Augustus 2022 - Familie (met kinderen) - Hendrik v. verbleef in Groepsaccommodatie Giethoorn 

  2. 9,3

    De ligging van het huis, de enorme ruimte om het huis, de prachtige woonruimte en keuken en de goede slaapkamers maakten het verblijf tot een feest. We hebben eigenlijk niet in de woonruimte gezeten, behalve bij het ontbijt aan de grote tafel, want het leven speelde zich buiten af. Twee avonden bbq, en buiten zitten om te genieten van de rust; de kinderen/jongeren konden zich buiten erg goed vermaken, maar ook de speelhal is geweldig.

    Augustus 2022 - Familie (met kinderen) - JJC S. verbleef in Vakantiehuis Rijssen 

  3. 8,9

    Prachtig en sfeervol vakantiehuis met prima aanpassingen en grote kamers! Elke kamer had keurig een ventilator, met in de huiskamer zelfs dakramen voorzien van screens. Voor de hete zomers is dit heerlijk. Veel ruimte rondom het huis met veel speel mogelijkheden voor kinderen. De overdekte veranda is ook heerlijk vertoeven met een houtkachel voor de frisse avonden. In de nabije omgeving een hoop leuke locaties om te bezoeken. Beheerders Wim en Marian zijn erg vriendelijk en gastvrij en denken graag met je mee. Toplocatie voor jong en oud!

    Augustus 2022 - Familie (met kinderen) - Patrick V. verbleef in Groepsaccommodatie Megen 

  4. 10

    We hebben een toptijd gehad! Wij waren er met ons familieweekend en er was genoeg ruimte voor iedereen. Gezellig met z’n allen aan tafel en de ligging is perfect. Valkenburg, grotten, dierentuin, super leuk zwembad, musea en nog veel meer liggen binnen 15 minuten met de auto. Je voelt je helemaal in het buitenland als je er rondreist door het heuvellandschap. En het is heerlijk thuiskomen in deze accommodatie na een actieve dag. Ook de kinderen die mee waren hebben zich prima vermaakt in hun eigen kamer, met spelletjes en in de tuin. Je mag ook nog een kijkje nemen bij de koeien. De boerderijlucht, even drie keer diep inademen en je bent eraan gewend. Ik raad deze groepsaccommodatie met vriendelijke eigenaren iedereen aan.

    Augustus 2022 - Familie (met kinderen) - Ineke v. verbleef in Vakantieboerderij Voerendaal 

  5. 6,3

    Ligging en ruimte

    Augustus 2022 - Familie - Frans O. verbleef in Vakantieboerderij Leur 

  6. 8,3

    Wij als familie zijn heel tevreden over het huis en de faciliteiten binnen en buiten (Zwembad, voleyball, enz). Het huis is lekker eenvoudig, ruim en degelijk. Prettig om gescheiden en toch samen / naast elkaar activiteiten te doen.

    Augustus 2022 - Familie (met kinderen) - Petra E. verbleef in Vakantiehuis Nunspeet 

  7. 9,3

    Alles prachtig huis mooie locatie vriendelijke gastheer en vrouw erg grote tuin en terras en heel veel privacy

    Augustus 2022 - Familie (met kinderen) - daan k. verbleef in Groepsaccommodatie Helenaveen 

  8. 8,3

    We waren met een groep van 21 waarvan 9 kinderen/ jongeren. Er was genoeg te doen, in en om de boerderij waardoor we alle drie de dagen van ons verblijf gewoon bij de boerderij zijn gebleven en iedereen zich heerlijk heeft vermaakt. Ik had negatieve recenties gelezen voor ons golden deze absoluut niet. Het is een wat oudere boerderij maar alle faciliteiten voor een geslaagd weekend waren aanwezig. Het was ook netjes en schoon.

    Augustus 2022 - Familie - Jeannette O. verbleef in Vakantieboerderij Wielen 

  9. 9,1

    Das ist ein Haus was man NUR weiter empfehlen kann. Eine super tolle Ausstattung und schöne Außenterrassen Wir waren mit einer größeren Gruppe dort und hatten das ganze Haus für ein verlängertes Wochenende gemietet. Hier fühlt man sich richtig wohl.

    Augustus 2022 - Collega's/zakelijk - Günter E. verbleef in Groepsaccommodatie Appeltern 

  10. 9,6

    älteres aber sehr gut gepflegtes Haus, hell, ideal für Familien, große Küche, genügend Kühlschränke viele, gut beschattete Sitzplätze im Hof, automatische Kegelbahn voll funktionsfähig, süßes Dorf, schöne Umgebung, Bademöglichkeit in Seen der Umgebung

    Augustus 2022 - Familie (met kinderen) - Wolfgang S. verbleef in Vakantiehuis Kückelheim 

2395 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.