Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
1529 beoordelingen
  1. 8,5

    We hebben met een grote groep verbleven in dit huis en we hebben ontzettend genoten! Het was een prachtig huis met goed meubilair. De indeling was leuk en het was gezellig met meerdere kamers. Ook was het fijn dat de huizen op het terrein afgezonderd waren van elkaar met een stuk grond en heggen. We hebben vriendelijk contact gehad met de eigenaren van het huis en hopen in de toekomst zeker nog een bezoek te kunnen brengen! Grote aanrader!

    December 2021 - Vriendengroep - Sarah G. verbleef in Groepsaccommodatie Haamstede 

  2. 8,4

    Fijne plek en een heerlijk royaal huis:)) personeel heel vriendelijk en behulpzaam!! Bedden waren prima 😊

    December 2021 - Familie - Dora N. verbleef in Vakantiehuis Assen 

  3. 9,7

    Wij waren met onze kinderen (11 volwassenen en 5 kleinkinderen) en het voelde gelijk als thuis. De kerstboom was zelfs neergezet en er was nog veel meer in kerstsfeer. Heel gezellig. De voorzieningen zijn super, alles is aanwezig en er is veel speelruimte voor de kinderen en alles is superschoon. Echt alles was helemaal top en we hebben een supertijd gehad. Wie weet het begin van een traditie.

    December 2021 - Familie (met kinderen) - B. O. verbleef in Vakantievilla Lunteren 

  4. 9,3

    Leuk voor jong tot oud qua faciliteiten, mooie kamers met aangrenzend badkamers, geschikt voor minder validen, lekker rustige omgeving, leuke beheerders

    December 2021 - Familie (met kinderen) - Nelleke V. verbleef in Groepsaccommodatie Beneden-Leeuwen 

  5. 8,1

    Prachtig plekje bij riviertje met een enorme beverdam. De accomodatie heeft alles wat je nodig hebt, het is niet nieuw, maar wel sfeervol. Heerlijk voor meerdere gezinnen samen.

    December 2021 - Gezinnen - Mirjam v. verbleef in Vakantiehuis La Roche en Ardenne 

  6. 9,1

    Prachtige accommodatie, fijne omgeving en de beheerders waren zeer mee denked

    December 2021 - Vriendengroep - WIM S. verbleef in Vakantiehuis Goirle 

  7. 9

    Ruime opzet van alle verblijfsruimtes. Voor alle leeftijdgroepen was er iets om bezig te zijn qua sport en spel. Strand binnen 10 minuten te bereiken. Fijne oven. BBQ beschikbaar.

    December 2021 - Familie (met kinderen) - Leo G. verbleef in Groepsaccommodatie Serooskerke 

  8. 8,3

    De ruimte, gezellig in kerstsfeer gemaakt.

    December 2021 - Familie (met kinderen) - Els K. verbleef in Vakantieboerderij Merselo 

  9. 7,2

    De ruime opzet. Spellen ruimte is een ideale alternatief bij slecht weer.

    December 2021 - Vriendengroep - Roy d. verbleef in Groepsaccommodatie Liessel 

  10. 7,8

    Leuk en gezellig huis, ideaal voor vriendengroepen. Met een gastvriendelijke gastvrouw die snel reageert op al je vragen en mededelingen.

    December 2021 - Voetbalvereniging - Nils V. verbleef in Vakantieboerderij Weert 

1529 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.