Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
3108 beoordelingen
  1. 10

    We zijn geweldig gastvrij ontvangen, het verblijf was ruim en keurig netjes. We hebben een heel leuk weekend gehad!

    September 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Groepsaccommodatie Odiliapeel

  2. 9,7

    Het is een net gerenoveerde villa midden in de bossen, je zit echt midden in de natuur. Je hebt hier totale rust en privacy. Het zijn in feite 3 huizen, die onderling met elkaar zijn verbonden. Het is een grote accommodatie, maar dat doet niets af aan de luxe en fijne sfeer. In grote gezelschappen is het heel prettig om rust te hebben of elkaar juist te kunnen opzoeken. Het kan allemaal. Het interieur is met smaak samengesteld. Mooie vloeren, meubels en verlichting. De keukens zijn zeer compleet en heel prettig om lang te dineren aan de mooie eettafel. Speciaal compliment voor de eettafelstoelen, zeer comfortabel. De bedden zijn prettig. Villa Woudstee is echt een aanrader!

    September 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Vakantievilla Vierhouten

  3. 9

    Prima verblijf. De buffet kast staat wel op een onhandige plek. Mooie omgeving voor wandelen, mountainbiken

    September 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Groepsaccommodatie Exloo

  4. 9,7

    Woorden schieten tekort.

    September 2020 - Familie -  verbleef in Vakantiehuis Rekken

  5. 6,5

    Super huis, ruim opgesteld.

    September 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Groepsaccommodatie Veulen

  6. 9,7

    Heerlijk rustig en voor de kinderen heel veel te doen achter in de tuin Ook buiten de zitjes Het huis is ook goed vooral om dat je eigen douche en W C hebt dat is in deze Corona tijd heel voornaam En je hoeft maar te vragen en staan voor je klaar Heerlijke omgeving om te fietsen Wij waren dik te vrede Gr Wilma

    September 2020 - Familie -  verbleef in Groepsaccommodatie Geijsteren

  7. 9

    Tolles Haus , für mehrere Familien oder Paare bestens ausgestattet, da alle Zimmer gleichwertig und mit eigenem Bad ausgestattet sind.. Wir hatten ein entspanntes Wochenende mit lustigen Stunden in der Scheune ! Es gibt viel Platz drinnen und draußen und bei regnerischen Wetter bietet die Terrasse mit Seitenplanen die Möglichkeit sich an der Luft aufzuhalten. Danke für eine schöne Zeit.

    September 2020 - Vriendengroep -  verbleef in Vakantiehuis Asten-Heusden

  8. 9,4

    Mooie en grote woning. Gezellig rond de kachel in de zithoek wegens,helaas, het mindere weer. Toch nog enkele mooie wandelingen kunnen maken.

    September 2020 - Familie -  verbleef in Vakantieboerderij Remersdaal

  9. 8,7

    Mooie kamers, veel ruimte binnen en buiten. Eigen parkeerplaatsen voor de deur. Park netjes. Goede voorzieningen. Al met al zeer tevreden.

    September 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Vakantiehuis Hengstdijk

  10. 10

    Wij hebben ontzettend genoten van de ruimte die beschikbaar is voor 40 personen.

    September 2020 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Groepsaccommodatie Spanbroek

3108 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.