Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn. Klik hier voor ons reviewbeleid.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
2901 beoordelingen
  1. 9,4

    Het was alweer 10 jaar geleden dat we er geweest waren, maar het was weer super.

    November 2022 - Familie (met kinderen) - Anton v. verbleef in Groepsaccommodatie Handel 

  2. 8

    we hebben een fijn gezinsweekend gehad. Fijne ruime kamer en goede keuken. De speelplein was geweldig voor de kinderen. door het slechte weer hebben we geen gebruik kunnen maken van de buiten plek, maar de speelhal zorgde voor veel vermaak.

    November 2022 - Familie (met kinderen) - yv h. verbleef in Groepsaccommodatie Stoutenburg 

  3. 7,4

    de situering van de camping en de omgeving.de huisjes zijn niet geschikt voor 4 volwassenen.Maar leuk voor een gezin met 2 kinderen.Zeer positief :alles was kraakhelder.

    November 2022 - Familie - han F. verbleef in Groepsaccommodatie Lage Mierde 

  4. 8,4

    Centrale ligging van de accommodatie. Het grillhuisje. De heerlijke haarden in de bungalows. Voorthuizen op loopafstand. Fijne parkeerplaatsen bij de accommodatie.

    November 2022 - Vriendengroep - M.G. S. verbleef in Groepsaccommodatie Voorthuizen 

  5. 8,3

    Ruime woonkamer, waar je met 12 man de ruimte hebt om binnen activiteiten te organiseren. Professionele keuken, groot fornuis en oven en een horeca afwasmachine (snel klaar)

    November 2022 - Sportclub - Mark v. verbleef in Vakantieboerderij Leur 

  6. 8,9

    De accomodatie is smaakvol en modern ingericht. Schone slaapkamers met eigen badkamer. De ligging van het schip in het centrum is perfect, alles is op loopafstand. Toch merk je op het schip niets van de drukte van een grote stad, aangezien het niet in het uitgaans gebied ligt. Wij werden hartelijk verwelkomd door de eigenaresse toen we aankwamen, terwijl we nog iets te vroeg waren, ook was zij voor vragen altijd bereikbaar.Kortom wij hebben een fantastisch familie weekend met 12 personen gehad op de het schip en kunnen deze accomodatie zeker aanbevelen.

    November 2022 - Familie (met kinderen) - Lineke O. verbleef in Groepsaccommodatie Rotterdam 

  7. 8,3

    Mooi/leuk huis

    November 2022 - Gezinnen - P.A.W. H. verbleef in Vakantiehuis De Bult 

  8. 8,5

    De ligging vlakbij het mooie duingebied, zodat we een mooie wandeling hadden naar het strand, maar vooral het verblijf zelf in het 10-persoonshuis was top. Zeer compleet huis, waar we samen gekookt hebben, spelletjes gedaan, kortom waar het goed toeven was. Elke slaapkamer een eigen badkamer, zodat er ook privacy is. Zo hou je het héél makkelijk vol met z'n tienen ! Pluim!

    November 2022 - Familie (met kinderen) - Cora T. verbleef in Vakantiehuis Sint Maartenszee 

  9. 9,2

    Ruim en gezellig huis, slim ingericht met slaapkamers elk voorzien van eigen sanitair. Alles vrijwel nieuw en werkend. Koffiebonen voor luxe koffiezetapparaat kosteloos te halen bij gastvrouw. Mooie wandelomgeving.

    November 2022 - Familie (met kinderen) - Jolanda v. verbleef in Groepsaccommodatie Oude Willem 

  10. 6,7

    Het zwembad, de whirpool, de ligging (de omgeving)

    Oktober 2022 - Familie (met kinderen) - Leon V. verbleef in Groepsaccommodatie Berismenil 

2901 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.