Onze gasten vertellen;

Met ruim 26.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
4354 beoordelingen
 1. 9

  We hebben met onze groep van 40 personen een super leuk weekend gehad. De kamers waren proper, alles was in orde. De speelhal werd goed gebruikt door jong en oud, leuk dat er fietsjes aanwezig waren voor de kleinsten onder ons. De bossen van Herpen met speeltuigen waren een mooie wandeling en spelnamiddag waard. We komen graag terug!

  November 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Herpen

 2. 9,5

  alles

  November 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Rekken

 3. 8,7

  Ligging, luxueus huis, alles naar wens

  November 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Vrouwenpolder

 4. 8,7

  Het uitzicht, de stilte, de skelter en trampoline (kinderen)

  November 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Halle

 5. 7,4

  voor een familie weekend met kinderen ideale plaats. spijtig dat je voor alles de auto moet gebruiken.Komen zeker nog eens terug om de streek beter te verkennen.

  November 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Grubbenvorst

 6. 8,7

  Het is een heerlijk huis met een geweldige ligging. Zo fijn dat de kachel voor ons werd aangemaakt! Ook is er voldoende servies aanwezig.

  November 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Snelrewaard

 7. 8,9

  Service van beheerder. Op het laatste moment was het nog mogelijk om (vergeten) 5 sets beddengoed te regelen. Top!! Speelruimte voor volwassenen en kinderen. Ligging.

  November 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Achterveld

 8. 8,1

  Een super tof huis met alles erop en eraan. De kamers zijn ok zonder overbodige luxe maar hebben wel elk hun eigen wc en douche. Keuken is heel goed voorzien van alles mogelijk.

  November 2019 - Gezinnen -  verbleef in La Roche en Ardenne

 9. 10

  Das Haus war sehr gut ausgestattet, es gibt viele Spielmöglichkeiten für kleine und große Kinder, wir haben uns rundherum wohl gefühlt.

  November 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Beneden-Leeuwen

 10. 7,7

  Zeer grote leefruimte net als een grote keuken met grote oven. De ruime slaapkamers hebben elk een badkamertje. De vloerverwarming is heerlijk. Er zijn heel wat spelletjes voorzien voor de kids. De afwerking en de kwaliteit van de materialen is heel goed. Grote parking aan het huis. De ruimtes waren goed geïsoleerd. Heel attent om bij aankomst een flesje wijn te krijgen.

  November 2019 - Gezinnen -  verbleef in Handel

4354 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.