Onze gasten vertellen;

Met ruim 25.000 klant beoordelingen over onze groepsaccommodaties kun je zelf een goed beeld vormen van de kwaliteit van ons aanbod. Iedere boeker ontvangt -daags na verblijf- een enquête met het verzoek om hun ervaringen over de accommodatie met ons te delen. Wij publiceren enkel de teksten, welke de afgelopen 2 jaar bij ons binnen gekomen zijn. Er kan tenslotte alweer het nodige achterhaald zijn.

Bekijk hier alle ontvangen gastbeoordelingen van de afgelopen maanden;

 
4572 beoordelingen
 1. 8,8

  Mooie grote ruimte , met alle faciliteiten die je nodig heb. ook een fijne tuin waar je lekker een potje kan voetvolleyen met elkaar, net hadden we zelf bij ons.

  Mei 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Hamont-Achel

 2. 7

  Het is een groot huis met ruime slaapverblijven en een grote lichte gezamelijke ruimte. Het privé terras is erg prettig!

  Mei 2019 - Vriendengroep -  verbleef in Reuver

 3. 7,3

  Prettige omgeving. Prettige bedden en faciliteiten. Omgeving was niet veel te doen maar als het prettig weer is, is een boswandeling aan te raden. Ook is er aan binnen entertainment gedacht wat erg fijn was. Er is genoeg ruimte om het huisje om zelf buitenactiviteiten te organiseren.

  Mei 2019 - Sportclub -  verbleef in Didam

 4. 10

  Alles

  Mei 2019 - Gezinnen -  verbleef in Easterein

 5. 8,1

  Lekker veel ruimte om het huis heen! Daarnaast had elke 2-persoonskamer een eigen douche + toilet.

  Mei 2019 - Voetbalvereniging -  verbleef in Handel

 6. 9,1

  Ruim,toch knus! Alles was er en vooral de hoeveelheid badkamers! Elke kamer heeft er een. Top!!!

  Mei 2019 - Familie -  verbleef in Eibergen

 7. 9,3

  Een geweldig enthousiast team, boer Luc en zijn vrouw, die het beheer voeren van deze locatie. Een echt bio bedrijf met een beheerder die deze visie fantastisch uitdraagt zowel in woord als daad. Daarbij alle tijd neemt om zijn aanpak op de boerderij te laten zien, met achtergrondinformatie van start en ontwikkeling evenals problemen die op micro, macro en meso niveau spelen; hoe hij daarop met zijn visie genoten op interfereert. Daarnaast geweldige belevenissen op locatie te beleven met kegelen, boerengolf maar ook hoe het voelt om een koe te melken. In het familie appartement ook voor de jong volwassenen opties met tafelvoetbal, snookeren of allerlei tafelspelen. Tot slot, bij een vraag kregen we meteen een adequate oplossing. Een top ervaring opgedaan met mijn familie.

  Mei 2019 - Familie -  verbleef in Teuven

 8. 7,3

  Groot huis, ruim veld er om heen. Heerlijke bedden. Lekkere sauna. Leuke omgeving. Prima huis om te verblijven met een groep.

  Mei 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Vrouwenpolder

 9. 8,5

  De speelruimte, terras en slaapplekken

  Mei 2019 - Familie -  verbleef in Wielen

 10. 7,8

  Het is een mooi huis op een mooie locatie🍀jammer vonden we dat er geen kinderspeelgoed aanwezig was (gelukkig wisten we dit op tijd). Advies neem verlengsnoeren mee weinig stopcontacten op de slaapkamers. We hebben er met 11 volwassen en 5 kleinkinderen een mooi weekend gehad. Voldoende ruimte voor de auto’s en de recreatie ruimte was super.

  Mei 2019 - Familie (met kinderen) -  verbleef in Oberrarbach

4572 beoordelingen
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

 
Veilig online betalen metbancontactbanktransfercreditcardidealsofort
Reservation system by Booking Experts