Veilig boeken garantie

Omboekgarantie
Garantiefonds (GGG)

Voorwaarden
1250+ Vakantiehuizen voor kleine en grote groepen
 

29 jaar marktleider in het aanbieden van unieke groepsaccommodaties

 

Met meer dan 1250 groepsaccommodaties in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties voor groepen! 

We werken samen met ruim 450 betrokken huiseigenaren. Het goede contact met deze eigenaren staat voorop, gericht op een kwalitatief aanbod. We begrijpen wat groepen willen en weten dat te vertalen naar de verhuurders. Met de kennis van onze experts, wordt er zoveel mogelijk persoonlijk advies gegeven. Persoonlijk contact staat dan ook hoog in het vaandel! Want met ‘tijd voor elkaar’ bedoelen we ook tijd voor onze eigenaren. 

Aansluiting bij Groepen.nl betekent toegang tot veel kennis op het gebied van het ondernemen in de recreatiesector, veel specifieke kennis op het gebied van groepsaccommodaties en persoonlijke advisering op bedrijfsniveau. Je hebt daarnaast altijd een klankbord om optimaal te kunnen ondernemen met jouw groepsaccommodatie. 

 

Waarom verhuren via Groepen.nl?

Meerdere (meertalige) websites
Onze kennis wordt uw kennis
Zelfs rechtstreeks contact met de gast
Ruim 1,5 miljoen website bezoekers per jaar
Bepaal zelf aan wie en wanneer je verhuurt
Landelijke marketing acties
Afspraak is afspraak!
Advies over bedrijfsvoering & marktontwikkelingen

Eigenaren over Groepen.nl

"Vanaf moment één werken we samen. Wij kenden veel partijen maar die vonden we enorm van de toren blazen. We hebben flink gezocht en zodoende zijn we bij jullie gekomen. We hadden vanaf dat moment gelijk goed contact. Vooral met de dames aan de telefoon."

Paul Borghaerts
EGN-1728
"Groepen.nl is een actieve organisatie. Er is vertrouwen over en weer, afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. De weekendjes weg in het verleden - voordat we zelf eigenaren werden - werden dan ook via Groepen.nl geboekt."

Kim Klein Gunnewiek
EGN-1728 & GNL-1439
"Onze gasten vinden ons voornamelijk via Groepen.nl. We spreken het team van Groepen.nl dusdanig vaak dat ik al aan de stem kan horen welke medewerkster ik aan de lijn heb. Het contact is informeel en altijd erg plezierig. We zien uit naar nóg meer jaren van samenwerking."

Arend Jager
SLN-958-D
 

Uitgebreide promotie!

Het promoten van de accommodaties bij alle doelgroepen is vanzelfsprekend onze belangrijkste doelstelling. Jaarlijks wordt hiervoor een uitgekiend marketingplan geschreven en uitgevoerd. Op onze website wordt iedere locatie uitgebreid vermeld. Om jou en onze klanten te bereiken wordt er door ons gebruik gemaakt van diverse media (advertentiecampagnes, radiocommercials, diverse beurzen, digitale nieuwsbrieven etc.). Jouw accommodatie krijgt hierdoor volop zichtbaarheid.

Ook aansluiten?

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling relatiebeheer
via 0487-597289 Jos of Esther informeren je graag persoonlijk. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier in invullen. Wij informeren je dan spoedig en zenden alvast ons relatiemagazine toe.

Ja, informeer mij over de aansluitvoorwaarden