Marktleider in de verhuur accommodaties aan groepen


Met meer dan 700 accommodaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is GROEPEN.nl gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties voor groepen! 

Voor de eigenaren van deze accommodaties werven we actief gasten welke wij adviseren bij de keuze van de meest geschikte accommodatie. Een vriendenclub die gewoon een weekje vakantie wil vieren. Een familie die op zoek is naar een geschikte locatie voor een reünie... Scholen die ruimte zoeken voor een werkweek... Bedrijven die ongestoord willen vergaderen of een cursus willen verzorgen...  Grote en kleine groepen vinden op Groepen.nl precies wat ze zoeken!

Aansluiting bij Groepen.nl betekent toegang tot veel kennis op het gebied van het ondernemen in de recreatiesector, veel specifieke kennis op het gebied van groepsaccommodaties en persoonlijke advisering op bedrijfsniveau. Je hebt daarnaast altijd een klankbord om optimaal te kunnen ondernemen met jouw groepsaccommodatie. 

Het is gemakkelijk en efficiënt samenwerken met Groepen.nl. Ruim 400 eigenaren gingen je reeds voor. Ons uitgangspunt;  
U als eigenaar/beheerder bent en blijft baas in eigen huis!

Uitgebreide promotie!
Het promoten van de accommodaties bij alle doelgroepen is vanzelfsprekend onze belangrijkste doelstelling. Jaarlijks wordt hiervoor een uitgekiend marketingplan geschreven en uitgevoerd. Op onze website wordt iedere locatie uitgebreid vermeld. Om jou en onze klanten te bereiken wordt er door ons gebruik gemaakt van diverse media (advertentiecampagnes, radiocommercials, diverse beurzen, digitale nieuwsbrieven etc.). Jouw accommodatie krijgt hierdoor volop zichtbaarheid. 

Geschiedenis
Het bedrijf Centrum Voor Groepsaccommodaties VOF is in januari 1992 opgericht door Josien en Rob Ansen. Beide -zoekende naar een eigen accommodatie- ontdekten ze dat er vrijwel niets geregeld was voor groepsaccommodaties. Zeer gefundeerd bouwden zij in de jaren het bedrijf op met als kenmerken: Persoonlijke aandacht en passie! Ondertussen werken we met een hecht team van 15  groepsaccommodatie specialisten welke begrijpen dat alle eigenaren maar één doel hebben: Een volle agenda!

Ook aansluiten?
Neem voor meer informatie contact op met de afdeling relatiebeheer
via 0487-593921 Josien, Jos, Esther of Tineke informeren je graag persoonlijk. Uiteraard kun je ook onderstaand formulier in invullen. Wij informeren je dan spoedig en zenden alvast ons relatiemagazine toe.

 

Ja... informeer mij over de aansluit voorwaarden

               

 

Copyright 1993 - 2018 | Centrum voor Groepsaccommodaties

Reservation system by Booking Experts