GROEPEN.NL

Samen weg tijdens de feestdagen 2023/2024

 
  • Genieten met het hele gezin
  • Haal alles uit je schoolvakanties en verlengde weekends
  • Met populaire bestemmingen in België, Nederland en Duitsland
 

Vakanties doen zo’n deugd. Je kijkt er naar uit en je maakt de mooiste herinneringen met je gezin. De zomervakantie staat nog niet voor de deur, maar je wilt er toch al even tussenuit met je gezin of je familie? Boek een weekendje weg met de kids. Pak de auto en verblijf in eigen land, of zoek het net wat verder op. 

Tips voor een lang weekend? Wat denk je van heerlijk ontspannen in een jacuzzi, genieten van je eigen sauna, of samen genieten van een verwarmd zwembad. Onze vakantiehuizen zijn een plezier voor alle leeftijden. 

Groepen.be biedt een accommodaties voor kleine en grote groepen, met diverse faciliteiten en accommodaties. Vind een woning voor 10 personen tot 50 personen, met verschillende niveaus van luxe.

 
Pasen
 
Hemelvaart
 
Pinksteren
 
https://www.groepen.be/reserveren
 
Nationale feestdag
 
Hemelvaart
 
Herfstvakantie
 
Allerheiligen
 
11 november
 
Kerstvakantie
 
Oudjaar

Pasen

Beleef een unieke paasvakantie in één van onze groepsaccommodaties. Wil je ook wel eens ergens anders paaseieren zoeken dan in je eigen tuin? Het paasweekend geeft je de uitgelezen kans. Tweede paasdag valt altijd op een maandag waardoor je er een extra lang weekend van kunt maken! Geniet in de ochtend van een gezellig paasontbijt met het hele gezelschap en ga vervolgens een dagje erop uit. Trek 's avonds de spelletjes uit de kast en geniet van je paasweekend. 

 
 

Hemelvaart

Het weekend van Hemelvaart is dé absolute topper. Boek een verlengd weekend met je gezin, je familie of zelfs je vriendengroep. Heerlijk wegdromen in de natuur, tijd voor een goed boek met een heerlijk glas wijn. Beleef de lente en haar glorie in België, Nederland of Duitsland

✔ Feestdag op donderdag 26 mei

 
 

Pinksteren

De zomer begint te naderen, geniet met Pinksteren van de zon. Neem een extra vrije dag en boek een weekendje weg in een gezellig vakantiehuis. Met talloze, leuke activiteiten en plezier voor alle leeftijden.

✔ Feestdag op maandag 6 juni

 
 

Zomervakantie

De voorpret voor de zomervakantie kan niet vroeg genoeg beginnen. De kinderen zijn vrij en jij kunt ook wel wat rust gebruiken. Reis naar afgelegen bestemmingen waar jij het rijk voor jezelf hebt. Vind je rust bij een vakantiehuis met zwembad, of eerder in de rustieke omgeving van het platteland. Stuk voor stuk prachtige bestemmingen waar jij naast de rust, ook de zon kunt vinden. Voor een vakantie met familie, vrienden of met je gezin.

✔ Zomervakantie van 1 juli tot en met 31 augustus

 
 

Nationale Feestdag

Heb je nog geen vakantieplannen gemaakt voor de zomermaanden? Boek een lang weekend in juli om je batterijen weer even helemaal op te laden. Ontspannen tijdens een vakantie dichtbij.

✔ Feestdag op donderdag 21 jul

 
 

Hemelvaart

Zit jouw vakantie er al op of vertrek je pas in het najaar? Dan komt dit verlengde weekend vast als geroepen. Geniet van een zonnig weekend dichtbij huis. Tip: wist je dat het tijdens de zomermaanden heel wat minder druk is in de populairste steden?

✔ Feestdag op maandag 15 augustus

 

Herfstvakantie

Na een lange, zonnige zomer kan je nog steeds op zoek naar plekjes om de gezellige momenten te herbeleven. Ontsnap aan de sombere dagen en vergeet de dagelijkse beslommeringen tijdens de herfstvakantie. Regel een vakantiehuisje in België, Nederland of Duitsland. Zo kunnen jij en je kinderen bijkomen van de eerste start van het nieuwe schooljaar.

✔ Herfstvakantie van 31 oktober tot en met 6 november

 

Allerheiligen

November is het uitgelezen moment voor een weekendje weg. Kies voor een gezellig uitje met je gezin of ga met de hele familie even ontspannen. Wat denk je van kastanjes rapen in de natuur of uitwaaien tijdens een wandeling aan zee.

✔ Feestdag op dinsdag 1 november

 
 

11 november 

Snuif de sfeer en warmte van de herfst op, lekker dicht bij huis. De mooie tapijten die je vindt in boswandelingen, de frisse wind die door je haren raast aan de kust. Of waarom begin je dit jaar niet gewoon extra vroeg met kerstinkopen in jouw favoriete stad? 

✔ Feestdag op vrijdag 11 november

 
 

Kerstvakantie

Kerstmis is ongetwijfeld de gezelligste periode van het jaar. Samen de kerstboom versieren, eindeloze kerstliedjes die je op de radio hoort, de lelijke kersttruien die je moet dragen, … Stuk voor stuk tradities die je kan meenemen als je tijdens de kerstvakantie op verlof gaat. Geniet van een gezellig samenzijn met vrienden en familie. Bekijk onze accommodaties tijdens de kerstvakantie.

✔ Kerstvakantie van 26 december tot en met 8 januari

 
 

Oudjaar

Geen betere start van het nieuwe jaar dan op vakantie. Huur een vakantiehuisje aan zee met je familie of je vrienden. Wil je meer de rust opzoeken tijdens de eindejaarsperiode? Dan kun je een van onze wellness huizen met sauna of jacuzzi boeken, helemaal zen het nieuwe jaar in!

✔ Feestdag op zondag 1 januari ‘23

 
 

Knijp ertussenuit tijdens de feestdagen

Klinkt de kerstvakantie doorbrengen in een vakantiehuis je als muziek in de oren? Met je voeten op het zand en een versgeperst drankje in je hand de feestdagen vieren? Hoewel je misschien denkt aan sneeuw en kou als je denkt aan kerst,kun je natuurlijk ook gewoon de winterzon opzoeken. Tijdens de feestdagen ben je steeds verzekerd van alle rust en ruimte. 

Vier Kerst en Oudjaar met familie en vrienden

Wat is nou beter dan een weekje weg met Kerst? Of het nu België, Nederland of Duitsland is, elke bestemming heeft zijn eigen sfeer. Een sfeer die we jou enkel kunnen aanraden om zelf te ervaren. Geniet et familie en vrienden in één van onze huizen. 

Krijg je al zin om te vertrekken?

 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.