De 5 mooiste accommodaties in Frankrijk

Stel je voor… Ontbijten met verse croissants, de Franse zonnestralen op je huid, het prachtige uitzicht over de Franse wijngaarden, en dat allemaal op een paar uur afstand. Wat wil je nog meer? Frankrijk is de ideale vakantiebestemming. Door de diverse natuur, het lekkere eten en de perfecte afstand is Frankrijk een echte trekpleister voor Nederlanders. Daarom in deze blog de 5 mooiste accommodaties in Frankrijk.

Vakantievilla Lottinghen

20 kilometer van Boulogne sur Mer staat deze prachtige 14-persoons vakantievilla. Het huis is uitermate geschikt voor familiebijeenkomsten of met vrienden. Het huis ligt midden in het coulisselandschap van de Boulonnais, waar schitterende wandel- en fietsroutes te vinden zijn. Het huis heeft een gezellige woonkamer, een keuken met uitgebreide voorzieningen en een eetkamer voor 14 personen. Ook is er een biljart/speelkamer voor de gezellige uurtjes. In totaal beschikt de accommodatie over 7 slaapkamers en 3 badkamers. In de omgeving van het huis is veel te beleven. Op 20 kilometer afstand vind je de zee, met prachtige krijtrotsen die uitkijken op Engeland. Ook is de stad Lille op 80 kilometer afstand, en zijn er nog vele andere steden te bezoeken in de omgeving.

Vakantievilla Lottinghen
Vakantievilla Lottinghen

Vakantiehuis Auxi Le Chateau

Dit grote vakantiehuis is bestemd voor 28 personen en 6 kinderen. Ook is er nog een mogelijkheid om te kamperen op de eigen grond. De accommodatie ligt op een idyllisch plekje met veel privacy. Je komt binnen in een riante hal die toegang geeft tot een televisiekamer met een bibliotheek. Door de ruime keuken kom je in de grote zaal. Deze is perfect om met de hele groep te dineren. Via de deuren kom je bij de grote binnenplaats waar gezellig gebarbecued kan worden. De ligging van het landgoed bevindt zich op de grens van Picardië en Pas de Calais. In deze landelijke omgeving zijn vele mogelijkheden tot uitjes en sportieve activiteiten. 

Vakantiehuis Auxi Le Chateau
Vakantiehuis Auxi Le Chateau

Vakantievilla Le Tholy

Deze 9-persoons chalet ligt in het schilderachtige heuvellandschap van Le Tholy. Het huisje is de perfecte uitvalsbasis voor echte natuurliefhebbers en wandelaars, het ligt namelijk direct aan de rand van een bos. In de ruime woonkamer staat een grote hoekbank en een open haard voor de koude dagen. Er is een gezellige keuken met een grote eettafel voor het hele gezelschap. Het chalet heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers en wordt omgeven door schitterende natuur. Hier kun je zowel de zomer als de wintermaanden doorbrengen.

Vakantievilla Le Tholy
Vakantievilla Le Tholy

Accommodatie La Vendée

Deze karakteristieke boerderij staat in het prachtige landschap van de Vendée. Hier kun je even helemaal genieten van de zee, cultuur, rust en de vrijheid. De accommodatie is een oude Vendeaanse stal uit 1904. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig met elk een eigen sanitair. Er is een gezellige ontbijtruimte waar met z’n allen ontbeten kan worden. In de stal naast de boerderij bevindt zich een verblijfsruimte. Hier zijn diverse gezellige zithoekjes en spelletjes zoals tafelvoetbal en darten. De accommodatie ligt aan de poort van het pittoreske St-Jean-de-Monts. Midden in de Marais op 4 kilometer afstand van de zee en het strand. In de omgeving kun je genieten van de vele brocante markten en de culturele festivals. Ook heb je kilometers lange fietstochten en eindeloze wandelpaden door de naaldbossen.

Accommodatie La Vendée
Accommodatie La Vendée

Groepsaccommodatie Saint Silvain-Bellegarde

Dit huis is gelegen in de Limousin, het groene hart van Frankrijk. De perfecte plek voor natuurliefhebbers. De accommodatie heeft een gezellige woonkamer met een grote open haard voor de koudere dagen. Aangrenzend aan deze woonkamer zit een cursusruimte. Door de ideale ligging is dit huis namelijk uitermate geschikt voor het geven van cursussen, trainingen of workshops. er zijn 6 slaapkamers aanwezig, allemaal voorzien van een eigen badkamer en toilet. In de omgeving van het huis zijn veel schilderachtige en authentieke dorpjes te vinden die je het gevoel geven terug in de tijd te gaan. De streek maakt deze uit van het Massif Central. Door het ontbreken van de industrie is de lucht én het water nog enorm zuiver!

Groepsaccommodatie Saint Silvain-Bellegarde
Groepsaccommodatie Saint Silvain-Bellegarde
To top