GROEPEN.BE

Verhuur je groepsaccommodatie via Groepen.be!

Registreer je vakantiewoning op groepen.be en krijg meer boekingen

Je hebt besloten om je tweede verblijf te verhuren? Fantastisch nieuws! De volgende stap is het vinden van vakantiegangers die jouw vakantiehuis willen huren. 

Het is niet altijd even makkelijk om voldoende huurders te vinden. Vooral als je net begint, kan dit een lastige opgave zijn. Wij helpen je graag om je bijzondere locatie te verhuren aan leuke, enthousiaste groepen. Daarnaast bieden we tal van andere voordelen wanneer je lid wordt van onze community. Groepen.be werkt intussen samen met meer dan 600 betrokken eigenaars. 

Je vakantiehuis adverteren op groepen.be

Bij groepen.be bereik je precies de juiste doelgroep. We promoten de beschikbare verblijven bij alle vakantiegangers via onze websites groepen.be en groepen.nl. Zo wordt jouw vakantiewoning getoond aan duizenden potentiële gasten. 

We verhuren alle soorten accommodaties, zoals outdoor wellness, huisdieren welkom, gezinnen met kinderen, en zoveel meer. Deze concepten zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat je zoveel als mogelijk boekingen ontvangt en nieuwe klanten bereikt. 

We stellen jaarlijks een marketing aanpak op en gebruiken een breed scala aan marketingkanalen om je huis te laten boeken. Zo krijgt je vakantieverblijf de nodige aandacht op onze websites, op social media en in onze nieuwsbrief. Daarnaast adverteren we online, via radio en op diverse beurzen. 

Van beschrijving en foto’s tot online marketing: wij verzorgen alles zodat jij meer boekingen krijgt. 

Waarom je vakantiewoning verhuren via groepen.be

Je kiest zelf hoe je wilt samenwerken. We streven samen naar eenzelfde doel: we willen dat je vakantiewoning volgeboekt wordt door leuke groepen. Zo zijn er tal van voordelen verbonden aan een samenwerking met groepen.be: 

 
 
 

✅ Van strandhuis tot vakantievilla: elke accommodatie kan geregistreerd worden.

Jij bepaalt zelf je prijs, waar en wanneer je jouw vakantiewoning verhuurt.

Houd rechtstreeks contact met je gasten en leer je gasten kennen, indien gewenst.

We maken van je accommodatie een succesverhaal met landelijke advertenties en marketing. 

Betere visibiliteit dankzij onze (meertalige) websites met jaarlijks + 2 miljoen bezoekers.

We delen graag persoonlijk advies over verhuurmogelijkheden en trends.

Tal van ervaring in de reisbranche die we met jou delen.

Je gemoedsrust is onze prioriteit. Wij helpen je met vertrouwen je gasten te verwelkomen.

 

 

Uitgebreide marketing

Uitstekende promotie van je vakantiewoning via website, social media en andere mediakanalen.

 

 

Wat zeggen huiseigenaren over groepen.be

"Vanaf moment één werken we samen. Wij kenden veel partijen maar die vonden we enorm van de toren blazen. We hebben flink gezocht en zodoende zijn we bij jullie gekomen. We hadden vanaf dat moment gelijk goed contact. Vooral met de dames aan de telefoon."

Paul Borghaerts
ETE-1251-d

Verhoog je boekingen

Met onze diverse verhuurconcepten realiseren wij de best mogelijke bezetting voor onze accommodaties.

 

 
 
"Groepen.nl is een actieve organisatie. Er is vertrouwen over en weer, afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. De weekendjes weg in het verleden - voordat we zelf eigenaren werden - werden dan ook via Groepen.nl geboekt."

Kim Klein Gunnewiek
EGN-1728 & GNL-1439

Gasttevredenheid

Onze hoge gasttevredenheid en de vele recensies bevestigen dat onze gasten de vakantiehuizen en service waarderen. We geven de nodige aandacht aan alle vragen en verzoeken, voor tijdens en na het verblijf.

 

 

Ook aansluiten?

Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Janssens (relatiemanager België) via ingrid@groepen.be. Zij is onze Vlaamstalige specialiste en informeert je graag persoonlijk.

Uiteraard kun je ook onderstaand formulier invullen. Wij informeren je dan spoedig en zenden alvast ons relatiemagazine toe.

 

Ja... informeer mij over de aansluit voorwaarden

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.