Top 10 groepsaccommodaties voor een vakantie in de Ardennen

De Ardennen is een populaire bestemming voor een vakantie. Naast het prachtige landschap en de vele outdoor-activiteiten, bieden de Ardennen ook tal van groepsaccommodaties voor vrienden, families en collega’s. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke sporten, gezellige teambuildingactiviteiten of gewoon lekker wilt ontspannen, er is voor elk wat wils. In deze blog ontdek je de leukste groepsaccommodaties in de Ardennen voor een onvergetelijk vakantie met jouw groep. Lees verder en laat je inspireren voor jouw volgende avontuur in de Ardennen!

Vakantiehuis met privé bioscoop

Dit vakantiehuis is van alle moderne gemakken voorzien, zoals centrale verwarming, een goed geoutilleerde keuken en een prachtige badkamer. De inrichting is landelijk chique te noemen. De groepsaccommodatie beschikt over een eigen bioscoopzaal en infraroodsauna. Als dat het verblijf niet meer compleet maakt! Via de openslaande deuren kom je in de grote tuin. Met de omsloten patio en het grote terras is deze ideaal voor kleine kinderen. Wat heb je nog meer nodig? Met het uitzicht en de oude schuur met sfeerlicht waan je je werkelijk als een God in Frankrijk.

Groepsaccommodatie Mettet
Groepsaccommodatie Mettet

Vakantievilla met whirlpool

Omgeven door groene heuvels en bossen, is deze charmante villa gelegen in het kleine dorpje Chéoux, ten zuiden van de Belgische Ardennen. Een ideale plek om een ontspannen en actieve vakantie door te brengen! Er is een ruime woonkamer met een tv en een open haard. Als je beide appartementen huurt, kan je dineren in de ruime eetkamer voor 27 personen. Er is een speeltuin, een airhockeytafel, een tv en een ontspanningsruimte met speelgoed. De keuken heeft toegang tot een terras met tuinmeubelen en barbecue (houtskool). In de tuin kan je heerlijk ontspannen in de whirlpool. Samen met het aangrenzende vakantiehuis heb je de beschikking over een grote tuin met speeltoestel, twee trampolines en een zandbak. Er is ook een jeu-de-boulesbaan voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en achter in de tuin staat een tipi-tent waar je een gezellige avond kunt beleven bij het kampvuur. Wat een speelvertier!

Vakantievilla Chéoux
Vakantievilla Chéoux

Oude watermolen in een groene omgeving

Deze groepsaccommodatie is een grootschalige 13e-eeuwse watermolen welke omgebouwd is tot een vakantiehuis. Dit comfortabele vakantiehuis is een ideale plek om te ontspannen in een groene omgeving. Het huis ligt in een zeer rustige en natuurlijke omgeving. Er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan het welzijn van de gasten, maar ook aan de natuur en het milieu. Daarom werd er een ecologisch verwarmingssysteem (warmtepomp) geïnstalleerd, aangedreven door de gerestaureerde waterrad. Er is ook een infraroodcabine die helpt bij de bloedsomloop, gewichtsverlies en spierpijn … echt even ontspannen. De tuin heeft een groot terras met een lange eettafel waar je samen heerlijk kunt dineren.

Vakantiehuis Florennes
Vakantiehuis Florennes

Groepsaccommodatie met wellness

Deze groepsaccommodatie ligt aan de rand van het dorp, maar niet ver van het mooie stadje Durbuy met zijn vele restaurants. De omringende natuur is prachtig. Ongeacht het seizoen of de groepssamenstelling, in deze villa moet je een zeer comfortabel verblijf hebben. Je kunt je tijd doorbrengen met ontspannen in de woonkamer, zweten in een Finse sauna of de infraroodsauna, bubbelen in een bubbelbad of biljarten. In het voorjaar en de zomer biedt de woning veel meer, met brede openslaande deuren naar het terras en een ruime tuin met jeu de boulesbaan. De achtertuin staat in direct contact met de rivier de Ourthe, waardoor er zomaar kajakkers langs kunnen komen. Zo kan je een mooie zonnige dag buiten doorbrengen, waarbij de groene kader uiterst rustgevend zal werken.

Groepsaccommodatie Durbuy
Groepsaccommodatie Durbuy

Vakantiehuis omringd door privé bossen

Deze groepsaccommodatie is gelegen in een zeer rustige en natuurlijke omgeving op het einde van een doodlopende straat. Het domein is omringd door privé bossen. Zeer waarschijnlijk een van de meest rustige plekjes in de Ardennen! Dit vakantiehuis heeft 2 ruime woonkamers, een volledig uitgeruste keuken, 6 slaapkamers en 6 badkamers. Er is een privébioscoop waar je vanuit de bioscoopstoelen naar je favoriete films kunt kijken… als dat het verblijf niet compleet maakt! De tuin heeft twee terrassen (waarvan één met een overkapping), lange tafels en je kunt er tot middernacht vertoeven.

Groepsaccommodatie Anhée
Groepsaccommodatie Anhée

Vakantiehuis met panoramisch uitzicht

In de oostelijke Ardennen ligt deze zeer ruime en comfortabele groepsaccommodatie met panoramisch uitzicht over Our-vallei en de Schnee Eifel. Wauw!
Je vindt hier veel rust en natuur. Outdoorsporters en natuurliefhebbers krijgen hier zeker waar voor hun geld. Met tal van wandel- en mountainbikeroutes loopt de GR56 door Medendorf, vergelijkbaar met de langeafstandsfietsroute Amsterdam-Rome. Door de hoge ligging ontspringen hier rivieren als de Warche, de Ambléve en de Our. Van de hele Ardennen sneeuwt het hier het meest in de winter.

Vakantiehuis Medendorf
Vakantiehuis Medendorf

Groepsaccommodatie met veel speelfaciliteiten

Deze groepsaccommodatie beschikt over alle comfort voor een onvergetelijk verblijf! Het vakantiehuis bestaat uit een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 8 slaapkamers en 5 badkamers en is zorgvuldig ingericht om een rustig en comfortabel verblijf te garanderen. Geniet van een groot terras met prachtig uitzicht en een tuin met tuinmeubelen en een barbecue. Privé parkeerplaatsen en carports zijn ook beschikbaar. Met pingpongtafels, glijbanen en kinderspelletjes zit je nooit zonder entertainment! Dat wordt een vakantie vol plezier.

Vakantieboerderij Anhée
Vakantieboerderij Anhée

Vakantievilla met sauna

Deze luxe vakantievilla is rustig gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Geniet van rust en prachtige natuur en probeer traditionele zelfgemaakte producten zoals wild stoofvlees, advocaat, soep en hoeve ijs. Op een mooie locatie is ook een uitgebreid ontbijt of lunch verkrijgbaar. Het ruime terras beschikt ook over een eettafel, houtskoolgrill, overdekt bubbelbad en sauna voor 6 personen. Als dat niet meer voor een ontspannen verblijf zorgt!

Vakantievilla Houffalize
Vakantievilla Houffalize

Vakantiehuis met gezellige bar

Dit voormalige hotel ligt aan de rand van La Roche, omgeven door bossen, weilanden en water. Volledig aangepast om de groep te ontvangen. Er is een flatscreen-tv en een kleine bar met een zithoek om te proosten met de groep! Een goed uitgeruste keuken met professionele apparatuur waar je heerlijke maaltijden voor iedereen kunt bereiden. Buiten is er een grote tuin met een terras waar je je ook zeker niet zult vervelen. Deze villa is rustig gelegen aan de bossen. Het is echter 5 minuten lopen van het centrum. De natuurlijke omgeving biedt je veel mogelijkheden voor sport-, vrijetijds- of culturele programma’s. Mountainbikes, kano’s en vlotten kunnen ook worden gehuurd.

Groepsaccommodatie la Roche
Groepsaccommodatie la Roche

Voormalig hotel met grote tuin

Deze vakantievilla is een voormalig hotel dat is omgebouwd tot een groepsaccommodatie. Gelegen aan de rand van het bos, op slechts 5 minuten lopen van het authentieke La Roche. Dus trek de wandelschoenen maar vast aan voor mooie wandelingen. De groepsaccommodatie heeft 25 slaapkamers met eigen badkamers. Er is een extra grote bar waar je kunt kaarten, tv kunt kijken en een drankje kunt drinken. Buiten kan je genieten van een grote tuin, een vijver en een groot terras met barbecue. Gelegen aan de rand van La Roche, omgeven door bossen, weilanden en water. Je kunt ter plaatse mountainbikes, kano’s en rafts huren en deelnemen aan sport-, recreatie- en culturele programma’s.

Vakantiehotel in la Roche
Vakantiehotel in la Roche
To top